Måndag 15/11 -10 ---> Bieber, biever, biäver... Bäver?


För ett tag sen när jag satt vid datorn så fick jag helt plötsligt syn på nån artikel, eller nåt skit, som handlade om Justin Bieber. Då kom jag på det att det är mycket snack om han nu.
Tror jag(?), haha jag är alltid så efter när det gäller nya artister och skvaller osvosv, eftersom att det är en av dom saker som jag bryr mig minst om i hela världen, seriöst!
Bryr mig ungefär lika mycket om vem som är gift med vem och vilka som är nyskilda och han har varit otrogen mot henne och hon gråter på alla bilder och den här nya artisten sjunger r 'n' b och den här gör pop och alla vill vara som henne och alla vill ha honom och har du hört den här versionen av Fireflies då och den nya låten är såå bra och den där tyckte jag inte om förut men den har jag hört så många gånger på radion att jag kan den och tycker att den är bra nu och och har du hört när dom där två sjunger den här låten ihop och blabla-fucking-blahaa(!!) som jag bryr mig om flugbajs för det betyder ungefär lika mycket för mig, tackochhaaii. !!
Men att jag inte visste nånting om honom och inte ens en enda låt som han har gjort. Så jag gjorde nåt som jag faktiskt inte riktigt vet varför, blev väl bara lite nyfiken på vad det här kan vara för nytt litet miffobarn-som-på-riktigt-tror-att-han-är-bra-och-typ-snyggast-i-hela-världen-eftersom-alla-äckliga-småtjejer-dreglar-efter-honom-but-really-he's-not, helt enkelt. Hur som helst, jag sökte på honom på Spotify. Haha och det var typ då, när jag såg vad låten som hade spelats flest gånger hette - Baby - som jag kände att jag var nära på att få skrattanfall, men jag va ju dock inte säker på att det var den låten jag kom att tänka på när jag såg titeln så jag var ju självklart tvungen att lyssna på den också... A-HA-HA-HA-HA-HAAAA(!!), fyfan jaa jag skrattade lite. Hade typ hört den några gånger innan, när mamma har radion på i bilen innan jag hinner byta till en skiva eller när man är med nån kompis som lyssnar på skiten(haha, jag tycker seriöst att det är så sjukt dåligt att jag måste förklara mig för jag hade fan fått ångest om folk trodde att jag lyssnade på sånt!) och varje gång trodde jag verkligen att det var en tjej som sjöng! AHAHAA, alltså hade seriöst verkligen inte en tanke på att det hade kunnat vara en kille! xD Haha, okej ni kanske inte tycker att det va så kul men fyfan det tyckte jag x)

Ska, äntligen, till skolan imorgon (y),
nu ska jag kolla på Modern Family(ser första säsongen, igen) och på fredag drar vi iväg till Göteborg, wihiie faan vad awesome det kommer bli då, lääängtaaaarrr!

/OMC. It Ends Tonight.


Fredag 5/11 -10 ---> Complicated.

Your one vice is you're too nice,
Come around now, can't you see
I want you all tattooed, I want you bad.
Complete me, mistreat me, Want you to be bad.
I mean it, I need it, I want you bad, bad, bad, bad, baaaad!
/OMC. Young And Aspiring.


RSS 2.0