Tisdag 18/5 -10 ---> DÖ! Tack.


. . .

I've gone days without food
I've went weeks without sleep
Keeping this in
I've got cuts that can't close
I've got wounds that won't heal
It's all your fault

I've been shattered and wrecked
My hands covered in blood
Scars on my skin
I forgot how to feel now im weak with deceit
My skin is paper thin
We get through this feelin' it, keepin' it, holdin' it in
We go through this over and over again

I'd go years without tears in a life with no fear
A life without you
Now I'm breaking my back as I cover my tracks
My skin is paper thin
Once again

. . .

What's the point?
I wish they would die

We get through this feelin' it, keepin' it, holdin' it in
We go through this over and over again

. . .


Nej. Jag mår inte alls så bra just nu. Det vet du.
Så helvete(!) va skönt att jag säger vad fan jag vill här, yttrandefrihetslagen alltså..! (Y)
Sen får ni säga vad ni vill, det skiter jag i fattar ni väl.

och så vill jag att NI ska veta det här era f'ttor(jaa, ni vet vilka ni är och en del kan nog gissa):

Hoppas ni DÖR era jävlar. För jag, H A T A R er. Önskar er inget annat än DÖD. Helt ärligt talat! Inte ens era mammor skulle sakna er om ni försvann bara för att ni är såna äckliga jävla små h'ror. ÅÅÅHH! Jag hatar er, sådär riktigt jävla mycket, ni vet, sådär så att det inte går att förklara med ord. och F U C K ! Y O U ! Ditt jävla helvete, du bara förstör.

Ta åt er om ni vill men ni är ju riktigt dumma om ni gör det, ni som vet att jag tycker om er.

/OMC. I'm Better Of Alone.


Fredag 7/5 -10 ---> Inälvor.


Har jag berättat om den gången när jag fick hjärnskakning?

Det var dan innan nyårsafton, förra året(ja, nollnio alltså) och jag hade bestämt mig för att ta det lugnt den kvällen. Såklart, det var ju liksom nyår dan efter! Men så blev det ju inte och istället drog jag iväg hem till några kompisar och drack(lite för mycket?) öl. Senare på kvällen(eller, ja, på morgonen? Klockan var väl mer runt halv 5) när jag skulle gå hem, kom jag på att det var äckligt halt ute och att jag bara hade världens typ halaste skor, dock utan klack(faktiskt) men som är ungefär 10 000 gånger värre än skor med typ 20 cms klack. - Typ. Sa jag. Så jag tänkte det att, nähä, det här kommer aldrig att sluta bra... Men det gjorde det, minsann! I alla fall tills jag kom fram till huset. Jag lyckades ta mig hem relativt stadigt ändå, okej, visst halkade jag ett antal gånger men utan att ramla och bryta benen i alla fall. Men! När jag var ungefär fem meter från huset, på garageuppfarten, DÅ(!) halkar jag... Jag menar, vafan är det för jävla otur!? Hur lyckas man egentligen..? Hur som helst så ramlar jag och tar emot smällen med bakhuvudet. - Allt blev svart. Riktigt obehagligt! Men det kändes inte alls som att svimma, så på det sättet... Näej, det kändes nog mer som att en elefant hade kommit springandes, och hoppat på mitt huvud... Typ. Låg nog där i minst tjugo minuter, innan jag ens försökte resa mig upp... Sen tog väl det en kvart också. Hur som helst så tänkte väl inte jag på att det kunde bli särskilt mycket värre än så. Men när jag vaknade på morgonen, på nyårsafton då, runt klockan 2(det gick tydligen inte att väcka mig innan det) mådde jag så jävla illa och hade förmodligen världens jävligaste huvudvärk(och nej, det var inte för att jag var bakis eller nåt - Heey, jag kan nog skilja på sånt). Berättade det jag mindes för paps, som kollade lite symptom ode och kom fram till att jag tydligen hade lyckats dra på mig en jävla "mindre hjärnskakning". Inte kul när man ska ut senare på kvällen!
Har nog aldrig i hela mitt liv varit så jävla opepp på en fest som jag var på nyårsafton år tvåtusennio. Fast det stoppade ju inte mig, ehe! Nääe, det slutade ju självklart med att jag åkte ändå, fast lite senare än jag hade tänkt då... Var ju såklart tvungen att vänta på att känslan av att jag typ ville spy upp mina inälvor skulle gå över först... Såklart! (jaa, jag vet att det där var lite äckligt, men verkar det som att I care? Mohahahaa!)

JAG VET ATT JAG OFTA SÄGER "TYP" OCH ATT JAG SKRIVER DET MYCKET OCKSÅ. MEN JAG TYCKER ATT DET ÄR KUUUUUUUUL! Haha, nä. Jag vet faktiskt inte riktigt varför x)

Förstörde min iPod iförrgår... Alltså... - Ibland. Blir man ju bara för trött..!
Råkade(?) omformatera den - "Hoppsan!?" - och vips så var all musik borta! Fast det var inte det som var problemet egentligen. Det va det jag ville, ta bort allt... Dock hade jag glömt räkna med att jag inte hade iTunes på min data, så jag kunde alltså inte lägga in musik igen. Blah! Men igår bestämde sig mitt cepeinternet för att det skulle funka - vilket faktiskt är väldigt ovanligt! - och alltså kunde jag fixa iTunes och slänga in musik igen, fast bättre den här gången! Hehe, så det blev lite OliviasAwesomeiPod - 2.0 skulle man kunna säga (Y)

Jajja, och nu sitter jag här hos min boyfriend och lyssnar på MSTRKRFT och väntar på att han ska sluta. Jag gillar zombies, har nästan bara kollat på zombiefilmer, i typ två dar. Jaa, det är ungefär det jag har gjort, hah! Såg Kick Ass(som va en riktigt jefla awsum film, by the way!) för några dar sen och How To Train Your Dragon(som va en riktigt jefla söööt film, by the way!) igår också, och imorgon ska jag på baaaal! Hihihihihihii..!
Jaao, och där lyckades jag visst trycka in lite såndär härligt random information också x)

/OMC. Untitled.


Onsdag 5/5 -10 ---> She's Out Of Control.


ÅÅÅÅÅÅÅHHHH! VAD JAG HATAR RÖRLIG BILD!! ...och engelska C...

och på lördag ska jag på bal, wihoo! Hihi

/OMC. Sick Little Games.


RSS 2.0