Tisdag 2/11 -10 ---> Kärring! x)


Vid frukosten;
Pappa sitter och läser från en krönika, hon som har skrivit den tycker att hon är smart som har kommit på att man borde göra olika sorters pizzor vid högtider som typ kokta-ägg-pizza på påsken, sillpizza på midsommar osvosv, för att ungdomar ska uppskatta sån mat, typ.
Jag: "Haha, faan va äckligt det låter, vidrigt ju!"
Pappa reser sig upp, säger: "Ja fyfan hon är ju helt slut i huvet, kärringen. ... Nej. Henne ska jag fan ringa och bombhota!" och går iväg.
Ahahaa, joodå jag och sebbe skrattade liite (y)

/OMC. When I Go Out, I Want To Go Out On A Chariot Of Fire.


Tisdag 26/10 -10 ---> All Time Low - Jasey Rae.


- All Time Low är sjuuukt bra! Alltid gillat dom faan,
och många av deras texter kickar fedt med ass! (y) Ehehe.


I've never told a lie,
and that makes me a liar,
I've never made a bet,
but we gamble with desire,
I've never lit a match,
with intent to start a fire,
but recently the flames,
are getting out of control.

Call me a name,
Kill me with words,
Forget about me,
It's what I deserve,
I was your chance,
to get out of this town,
but I ditched the car,
and left you to, Wait outside,
I hope the air will serve to remind you,
that my heart is as cold as the clouds of your breath,
and my words are as timed as the beating in my chest.

/OMC. Put Up Or Shut Up.


Torsdag 21/10 -10 ---> Allalallalaaaa :):)))


Jaa, idag känner jag mig helt okej nöjd med den nya stilen på mitt hår. Idag på morgonen när jag vaknade ville jag helst av allt bara gå och lägga mig igen och gråta mig till sömns. Typ. Fast jag ångrar inte att jag klippte av det(bara liite när jag tänker på dom 20 centimeter långa hårstråna som låg därinne på golvet hos frisören), faktiskt!
Haha, men okej. Nu ska jag sluta prata om mitt jävla hår hela tiden.

Såå, ett roligare ämne då! Hmm. Jag kommer inte på nåt... Fan.

Ehehee, Bring Me the Horizon är i alla fall alltid lika awesome! (y)
We're young and in love,
Heart attacks waiting to happen,
So come a little closer, tell me those three little words
. ♥

Eller jo! Imorgon är ett trevligt samtalsämne.
Då ska jag nämligen resa på mitt feta arsle ur den här jävla soffan och faktiskt ge mig ut och göra nånting vettigt! Haha, åka till Hultsfred och dona lite först på dan och sen in till Kalmar därifrån, gå runt och kolla inne i stan ett tag(fan länge sen jag handlade nåt nu) och sen ut till Funkabo för lite myskväll med middag, Idol osv med några roliga, saknade människor från "gamla" mediaklassen - Yehea, och det kommer säkert bli grrrreat, tror Olivia!
Okej, Idol suger fan stenhårt men whatever, man får väl ta en kula för laget ibland, ehe.
("gamla" = haha, det är föfan bara några månader sen vi slutade.)

/OMC. How do you say goodbye when you've hardly said hello?


Tisdag 19/10 -10 ---> Haha, jag vet att det är onsdag nu, egentligen! Men det låtsas vi inte om (y) Eheh


Wiie, är så sjukt pepp på resten av veckan nu! Eller jaa i alla fall till på lördag, haha ska ju för fan klippa mig imorgon(haha ja jag vet att jag tjatar)! Färga det på torsdag så jag blir brunett igen, också länge sen men det är awsum hehe. Seeen blir det tjejkväll/middag/mys i kalmar på fredag, och det kommer fan bli superbraa! Plus att det är ett tag sen alla sågs nu så det ska bli kuul (y) För ja jag har i alla fall saknat alla, hihi!
Jahaaja, sen kommer lördag då och det känns bara lite "eh, whatever", just nu faktiskt. Nej fyfan, hej jag är inte på bra humör just nu, wohooooo! FU. ... Godnatt,pussHEEEEJJ! Blah.

Tips på bra serie: Lie To Me, pretty great actually! The Mentalist är dock fortfarande bäst.

OBS! OBS! OBS! OBS! Checka bilderna (y) Hehe ärligt talat. Kläderna är fuckin' AWESOME!
SÅ! DETTA ÄR NÅGRA AV DOM GAAAALET SNYGGA TRÖJORNA(från Drop Dead Clothing, såklart) SOM JAG BARA SKA HA!

Eheheheheheeee...

Nej fyfan det är nog dags för lilla miss Lind att sova nu?

/OMC. Always.


Tisdag 19/10 -10 ---> Tjatatjatatjata (y)


Satt och kollade runt lite på Platsbanken förut idag(, fan dags att hitta nåt snart!) och klickade in på en av länkarna för nåt randomjobb och där va det en massa punkter om hur man ska vara/vad man ska kunna för att söka jobbet och då såg jag det här:

* Har utmärkta kunskaper i det svenska språket, både i tal och skrift. 
* Är motiverad och har starkt drivkraft.

AHAHAHAHAHAAAA, fyfan så dåligt!
Nej men seriöst, liite roligt va det väl i alla fall?

Okej, och imorgon blir det klippklipp och av med håret (y) Äntligen!
Hehe, ska bli skönt att bli av med det som är slitet nu och så passar jag på att bli korthårig igen, yei! Dom kommer förmodligen ändå säga att jag är tvungen att klippa av en decimeter eller nåt, har liksom inte klippt mig sen innan sommaren, ja dagen innan studenten faktiskt. Plus att jag efter det har blonderat det två gånger och sen färgat det rött också, använder nästan aldrig balsam/inpackningar och aldrig värmeskydd för plattången(och som jag använder typ två ggr om dan), hm ja så då kanske ni förstår att det är slitet? Haha fyfan olivia, dags att börja ta bättre hand om ditt hår kanske? Ja, kanske.. Det känns så.

och Lalalalalaaaa, fisatan vad jag har gått och blivit käääär! Hihi, i Oliver Sykes! Haha nej men seriöst, han är ju i alla fall så awesome att man bara vill äta upp honom (y) Fan riktigt länge sen jag hade en kändiscrush sist, typ högstadiet eller nåt, haha.
(OCH JA. Hörni, jag hör nog också hur det här låter, att jag låter som en liten äcklig emopojkeälskandefjortis och vill ni hata mig för det så varsåjävlagoda. MEN, det är jag inte! Så tyck vad ni vill, bara ni håller käften.)
*Hosthost, jaa en liten parentes bara,
Men ärligt, what's not to like, liksom? Han är en grym sångare och dom gör asbra låtar, han är nästan för snygg OCH han designar världens snyggaste kläder. No doubt, skulle kidnappa honom och tvinga honom att gifta sig med mig dirr om jag skulle se han nån gång, ahaha nej men han är galet awesome faktiskt och lätt att jag ska beställa lite fina kläder av märket Drop Dead snart, yehee!
Btw, Oli fuckin' Sykes är sångaren i Bring Me The Horizon. (För er som är n00bs och som inte visste det.) Uu förresten, läste för nån dag sen att BMTH har tagit sitt namn från ett Jack Sparrow-citat ur Pirates of the Caribbean, haha också lite nice.

Yess, där har ni honom(och han är sjukt söt på den bilden,) mihihii!

Okej, sådärja, nu har jag fått tjata av mig lite, taack!
Haha för vafaan man måste ju få göra det nånstans :)

/OMC. Now... Bring me that horizon!



Lördag 9/10 -10 ---> Miss you Miss K.


Filmen va awesomeeeee! Seriöst, kan ju bara säga att jag ska se om den så fort jag kan (y) Lätt att den va sevärd och rekommenderar den till alla som gillar Will Ferrel-humor.

oooch ikväll blir det fest! Har dock liite ångest över att jag inte är i Högsby ikväll och umgås med min lilla favorit Miss Köhler som är hemma i helgen för jag saknar henne!
Helt galet mycket - Buuhuuuu! Tur att hon flyttar hem snart - synd bara att jag bor i M.lunda nu då, haha - i alla fall mycket närmare med 20 minuter än jävla 2 timmar som förut!

Äh, idag har det väl egentligen inte hänt nåt kul eller nåt värt att skriva om här i alla fall, haha. Eller jo, åkte lite impulsivt sådär, till Kalmar idag också eftersom en viss person bara skulle ha en flaska kapten till ikväll, haha alltid lika skoj att inte vara 20 och kunna dona med det där själv! Johoo sen va det ju helt okej kul att någon hade varit inne och grejat på Köhlers fb igår och ändrat hennes födelsedag till idag, ahahaa! Jaa, jag tyckte det va rätt kul som sagt, särskilt med tanke på att hon fyllde nyss, i slutet av augusti liksom!
AHAHAAA, nej fyfan det va inte bara lite kul, fan riktigt roligt skämt enligt mig, lite tråkigt bara att det inte va jag som hittade på det, hah!

Lalalllalalallalalaaaaa, nehe! Nu kände jag för att lyssna på lite Bring Me the Horizon och börja fixa mig för ikväll(det tar ju liksom bara några timmar..? Haha), hej!

/OMC. Young And Aspiring.



Fredag 8/10 -10 ---> Buss?


Har idag åkt med världens förmodligen sämsta busschaufför, fan! Om han körde för fort, eller!? (Körde nog bussrace med nån som bara han kunde se..? Haha) Så vi va framme minst 10 minuter för tidigt, trodde han skulle köra i nånstans typ hela tiden, körde nästan förbi en som skulle gå på, och några hållplatser efter det så gjorde han det också så han fick backa mitt på vägen och när han skulle stanna och lämna av en annan lite längre fram så bromsade han så hårt att den stackars människan höll på att ramla omkull.
Herregud säger jag bara! Fan kan inte ens förklara hur störande det va, låter som ingenting typ. Men det va det! Scary fan.

oooch nu blir det Kalmar och kolla bio snart - The Other Guys, bara att hoppas på att den är lika bra som den verkar, men bra skådisar osv så det är den säkert!
Hihi och jag är aaaasnygg idag, wiihooo! Ehehe, vadå? När man för en gångs skull tycker det så kan man väl lika gärna passa på att skryta lite (a)
(Laggar så inlägget ser säkert helt cepe ut.)

/OMC. Diamonds Aren't Forever.











RSS 2.0