Lördag 19/2 -11 ---> Gooodmorrrrgoonnn! Förhelvete..


Okej heeey, nu tänker jag whinea lite(så, nu har jag varnat er).

För ungefär såhär bra mår jag just nu: Bajs.
Mina ben gör sjukt ont så fort jag sätter mig eller lägger mig ner, det känns ungefär som förr när man hade växtvärk, ni vet. Men eftersom att jag slutade växa för ca fem år sådär så är det ju ganska ologiskt att det skulle vara det som är problemet, men det är det bästa sättet att förklara det på(inte som träningsvärk alltså). Feber? Jag vet inte, har inte orkat ta mig till en termometer så jag har kunnat kolla, men det känns fan så! Har pms och är allmänt tjurig och emotional, har gråtit konstant i två dar så ögonen bränns och jag har fått en sån jävla huvudvärk att det känns som att skiten skulle kunna explodera när fan som helst. Mår illa och det suger. Mina armbågar gör typ lika ont benen, fast värre För dom gör förfan ont hela jävla tiden! Halsen då, det ska vi inte ens prata om! Jo, det ska vi. För nu är det min tid att gnälla! Min hals känns ungefär som att någon har tryckt ner ett rivjärn i den och jag har blodsmak i munnen, konstant. Psyket orkar jag fan inte ens gå in på..

Nej godnatt och hej! Jag orkar fan inte med det här mer, skulle helst bara lägga mig under täcket och försvinna. Det enda bra just nu är att Seb, Sam och min underbara musik är här!

/OMC. Keeps In Mind To Wash Her Brain.


Torsdag 10/2 -11 ---> Dagens i-landsproblem..!


Jag hade tänkt byta nagellack idag..
Meeen kolla bilden, haha! Inte så konstigt att man får lite beslutsångest kanske?



(Jodå, bilden är lite liten, suddig och färgerna är inte superbra heller. Men ni fattar principen, haha och jag orkade bara helt enkelt inte fixa med den)
Okej det är i och för sig "bara" 36 st, men jag lovar, när man ska försöka bestämma vilken färg man vill ha så är det ungefär 32 st för många ;)

Wiiiee, ska träffa sötnosen idag också!! Haha, det är härligt att man kan bli så glad för det när det bara är tre dagar sen sist. But that's love, right?

/OMC. In This Kiss I'll Change Your Bore For My Bliss.


Tisdag 8/2 -11 ---> Man måste bara gilla grönt! :D


ÅH vad jag längtar till sommaren nuuu! Jag längtar till Löttorp, till sommarstugan, och jag längtar till havet. Längtar efter att grilla och äta good mat varje dag, längtar efter att sitta i en brassestol på stranden med en kall öl i handen och lyssna på skön musik, längtar till dom där underbara dagarna i solen med fina, härliga människor och till alla sena sommarnätter med fest, fest, feest, massa nattbadande, och allt annat myys man hittar på! Hihi ♥
(Okej, såå: Nu kände Olivia alltså att hon bara var tvungen att förklara lite hur myckt hon älskar sommaren och hur mycket hon längtar till favoritmånaderna, egentligen, hihi^^)

RANDOMVARNING, NU
!
Hm. HUR FAN TÄNKER T9 IBLAND, EGENTLIGEN!? Jo men det är klart, det mest logiska om jag trycker på 5-6-5-5 är ju att jag ska skriva jokk! :O Haha, det är inte möjligt att jag kanske skulle skriva koll? Ja det kan va så störande med T9 ibland asso, eller t.ex. som alltid när jag ska skriva bli så räknar den upp både alg, älg och ali innan det blir rätt!
(Jag vet att det går att ändra på men vem fan orkar bry sig om det? Haha, det är ju inte precis så att det gör mig nåt egentligen, men jag måste ju liksom ha något att klaga på så jag menar, varför inte något så meningslöst som det då? Ahaha)

Ooo och btw, jag har hittat på lite bus nu igen! Har minsann gjort en till liten piercing nu, äntligen! (Y) Har redan haft min andra i nästan ett år nu, så det var verkligen dags för en ny nu. (Eller ja, jag gjorde ju i och för sig en i näsan för några månader sen också men det räknas väl typ inte eftersom att jag tog ut den med en gång igen, haha.) Den nya sitter då bredvid den jag hade innan, på vänstersidan om den.. - Mitt vänster alltså.
Hålet blev dock liite snett och lite konstigt, haha men vafan gör det liksom? Jag har ju inte precis planerat att ha dom hela livet ändå! Hur som helst, det ska verkligen bli kul när den nya också har läkt, för då ska jag köpa sånahär:

Hittade den idag när jag satt och lallade runt lite och skulle se om jag hittade några nya(det blir lätt så) och så hittar jag en sånhär superfin hästskobarbell(hästskor är mina favoriter) i grön titan! Alltså jag bara måste verkligen ha två såna! Jag ääälskar ju grööööönt, wie ♥
...
...
Åh vad fjantigt det där kändes såhär efteråt då..
Haha fast jag tänker inte radera något som jag har lagt ner ens 5 minuter på att skriva. Raderar typ aldrig något jag skriver här, hur dåligt det än låter sen när man läser igenom det. Ääh, sen tvingar jag ju faktiskt verkligen ingen att läsa min äckliga blogg heller! Nej det får ni allt välja själva, om ni känner att ni vågar ta den risken eller inte liksom, hihi ;))

/OMC. I Miss You, Miss You ♥


Måndag 7/2 -11 ---> See the rubut walk, See the rubut talk.

(Ye, la upp det här inlägget en dag för sent, men hade faktiskt glömt att jag skrivit det, haha)


Hur kan man sitta på en buss och se så jävla nöjd ut när man stinker så!? Fyfan.
(Gubbe på bussen hem från Ohamn. Han satt och luktade svett(!) och Olivia blev inte glad.)

Undrar om folk fattar att jag tycker det är kul att klä mig i kläder som typ inte matchar(med färger och mönster och så), om dom fattar att det är meningen eller om dom bara tror att jag helt enkelt är lite dum i huvet och inte ser själv hur jag ser ut? Haha!

Jag menar, idag såg jag t.ex. ut ungefär såhär:



= Rött hår, lila jeans(jo dom är dock väldigt urblekta men fortfarande lila), leopardmönstrat linne i grönt, beiget och svart OCH en rosa/röd scarf (y)
Hahahaaa nej jag är inte normal! Men är mycket hellre lite annorlunda än precis som alla andra, som värsta rubuten(Dr. Zoidberg ♥ Ehe) och ja, jag skiter fullständigt i mode. Ahaha, couldn't care less! :)

/OMC. Walk Idiot Walk.



RSS 2.0