Tisdag 30/3 -10 ---> Nej! För det är den fjärde på söndag.


Hej! Jag vill åka på Intohimo på torsdag, Siesta 27-29 maj, YEAH!10 29-30 maj, Metaltown 18-19 juni(In Flames, B4MV), Peace & Love 28 juni-23juli, Hultsfred 7-9 juli, Öland Roots 16-17 juli, Emmabodafestivalen 29-31 juli. Men det går ju inte. Så det får bli Hultsfred och förmodligen Intohimo på torsdag då, jävligt(!) sugen på Yeahfestivalen också.
Hm... Villvillvill i alla fall! APA. Att jag inte kan åka på allt, vafan! Hmpf, satan..!

Ibland är jag så jävla jobbig! Jag kan verkligen inte ta en förlust, att erkänna att jag har fel om saker ibland, nej det finns inte. Jag bestämmer mig för något och sen ska det bara va så. Klarar typ inte av det om jag nu skulle ha fel.
Vilket ofta leder till att jag gör bort mig. Gjorde bort mig idag igen.
Stod och pratade med några kompisar förut, om vilket datum det var, och jag var helt inställd på att det var den 29e idag. Men dom höll på att säga att det var den 30e. Jag sätter emot och säger att "Nej. Det är den 29e idag". Nu var det ju så att det var ändå dom fyra(och alla hade checkat sina mobiler) mot mig, så man kan ju tycka att jag borde ge mig och erkänna att det är den 30e. Men nej! Jag skulle såklart hålla på och tjata om att det var den 29e - mitt argument var "Nej. Jag vet att det är den 29e idag för det är den fjärde på söndag. För jag ska jobba då" och då svarar en av dom att "Ja, men det är ju den fjärde på söndag". Till slut måste ju jag också kolla min mobil för att bevisa att jag har rätt... Men istället slutar det ju då såklart med att jag faktiskt får ta en förlust och erkänna att jag visst hade fel, med ett "Jahaa... Är det 31 dagar i mars? ... Jag trodde bara att det var 30..." och ja, det var svårt, som fan att erkänna det faktiskt, hah. Dessutom, jag trodde faktiskt det, att det bara var 30 dagar.. Tänkte inte ens på att det kunde va 31. Pinsamt Olivia! Men ändå, så typiskt dig.

Jag har tänkt på en sak(nu igen). Det är ju många som kör för fort, alltså inte mycket kanske, t.ex. 90 på en 80-väg. Men varför i helvete saktar dom ner till typ 80 när det byter till 70-väg då!? Jag bara undrar... För det är ärligt talat många som gör så, har ju sett det själv, fiffan.
Så jävla onödigt bara, kan jag tycka.

Öppnade mitt skåp i skolan för första gången på typ 4 månader(hittade nycklarna när vi flyttade... Dom låg precis där jag trodde), nån dag förra veckan. Haha, hade först nästan glömt bort var det låg, så höll på att gå förbi det. Sen blev jag så jävla rädd när jag äntligen hittade rätt. Fy fan, höll på att skrika rakt ut när jag öppnade det..!
För där inne på en av hyllorna såg jag att det låg något litet brunt, lurvigt, äckligt och det kändes verkligen som att det var ett litet monster jag hade glömt där inne sist jag låste skåpet, och som hade växt där inne under dom fyra månader som jag inte hade öppnat det en gång, och som nu var på väg att överfalla mig när jag väl öppnade. ...
Men som tur var så var det bara en halsduk som jag hade glömt därinne.

Att ha Micke Pettersson som religion-/historialärare är inte tråkigt, måste jag säga.
Han slänger hela tiden ur sig såna roliga kommentarer, okej för att det kan bli lite mycket ibland och att vi inte är ett gäng treåringar, som det kan kännas att han behandlar oss som ibland. Men för det mesta är det bara kul. Som idag när han stod och pratade om varför befolkningen ökade så mycket på 1800-talet. Då klickar han upp "potatis" på sin fina PowerPointpresentation, och säger "Jaa, och det var då potatisen gjorde sitt intåg".
Alltså, jag kunde verkligen se dom där potatisarna framför mig, invadera Amerika. Typ. Hmm... Fan. Vad är det för fel på mig, egentligen? Sitta och visualisera bilder av potatisar med små armar och ben(skitsura miner har dom också, för ja, dom har ansikten också), som invaderar stora länder, och andra sånadär störda saker när Micke säger nåt knasigt(och det gör han, som sagt, ganska ofta) på historialektioner. Herreguuud, jag känner det att det här kommer sluta med en vit tvångströja i ett maddrasserat rum, för min del! Ahahaa x)

och om du saknar mig ibland så kan du släcka alla lampor för jag finns nånstans i mörkret.
Ååh, herr Winnerbäck! Du är så fin ♥

/OMC. Oh, Shit It Talks..! I'm Out Of Here.


Måndag 29/3 -10 ---> Laaaalalalaaaa :)


NU har jag äntligen lite tid att blogga! Fiffan va tråkigt det är när man har nåt som man vill skriva om och säger till bröderna att INTE stänga av datorn och säga till mig när dom är klara och sen gör dom tvärtom! Stänger av datan och skiter fullständigt i mig.
Buhuu! Haha, nej men fan va jag tröttnar på att internet fortfarande inte funkar på min dator! Helt stört. Usch, jag blir bara så förbannad.

Menäh, hur som helst. Var i Kalmar med miss Köhler i torsdags... Det var hemskt. Haha, nädå, det var bäst. Såklart. Fast vi hamnade väl i lite konstiga situationer, som alltid.. och som alltid så sitter man och pratar och kommer på sånadär gamla saker, knasiga saker, som man har gjort. Hehe, t.ex. påminde min kära vän mig om en liten incident när vi skulle gå på bio. Ni vet, jag och Maja är inte bäst, inte smartast och det leder till att vi inte alltid säger dom smartaste sakerna heller. Den där gången när vi skulle gå på bio då, kommer inte ihåg vilken film det var eller när det var men det måste nästan ha varit när vi var sådär 16, 17 nån gång. Då i alla fall, så när vi ska gå till kassan för att hämta ut biljetterna och betala ode, så frågar hon som sitter där hur gamla vi är. Jag står längst fram, så det är mig hon pratar med, men jag kan verkligen inte komma på hur gamla vi är och vänder mig istället bara om och kollar dumt på Maja. Jag får väl kanske ur mig ett "Ööh..?", max!
Maja däremot, hon säger en såndär underbart smart mening som man typ bara vill dö precis efter att man har sagt, hon säger "Jaa, Olivia... Hur gamla är vi?".
Ja, nä. Men det där är sånt som vi kan sitta och skratta åt, hur länge som helst. Typ.

I fredags då!
Satt och pratade med en kompis i skolan och han säger: "Jaha, vad ska du göra ikväll då?"
Jag: "Hm, inget särskilt, men ska till Mönsterås."
Då säger han, mest på skoj, eftersom att han inte vet: "Jaha, så du ska inte på Intohimo på Monokrom då? Haha"
Jag svarar inte. Eller, jo, jag skriker: "DU SKOJAR MED MIG!?"
Fyyhelvete vad ledsen jag blev, och resten av dagen var typ förstörd, tyckte jag. Fast på kvällen blev jag full så då tänkte jag inte på det. Ahaha, nej men hade i alla fall inte tid att sitta och deppa över att jag missade dom.
Dock fick jag reda på, dagen efter, att dom tydligen kommer till Oskarshamn på torsdag! Så fanihelvetesvafansjävlar vad jag ska åka och se dom då! (Y)

Lalalaalalalalaaaaa, och Social Siberia har släppt album(och det är helt underbart)
och jag är ledig idaaaag så nu sitter jag här i M.ås och väntar på att min Olof ska sluta, och wihoo vad bra jag mår och vad allt är bra just nu!
Ikväll ska jag dock hem till Högsby igen, inte lika mycket "wihoo" - blah.

/OMC. Plan Three.

Onsdag 24/3 -10 ---> Godnatt?


Hej, jag hatar särskrivning. Sär skrivning. och jag hatar Caps Lock. CAPS LOCK. Det suger.

Igår när jag och Sebbe satt och kollade tv så ringde telefonen här hemma, och han fick såklart gå och svara. Plötsligt förvreds hans ansikte till en grimas, han såg helt förskräckt ut och slängde på luren. Sen skrek han nästan åt mig att jag skulle svara nästa gång om samma nummer ringde igen, eller att jag inte skulle svara alls. Jag frågade såklat varför och han sa att mannen i andra änden hade ringt och frågat efter nån, som Seb aldrig ens hört talas om. Så han sa att "Nej, här bor ingen som heter så", då hade gubben sagt "Bra!" och börjat ställa massa frågor. Sebbes reaktion? Han slänger på telefonen i örat på gubben, smått panikartat. och som sagt, skriker åt mig att helst inte svara alls om han skulle ringa igen. Men jag kan ju säga såhär; Han ringde inte igen.

Vårt nya headset luktar lussebullar.

Har äntligen filmat klart till sista filmen nu, yess!
Aajo, och det blev säkert jääättebraaa, mhm, säääkert. Äh, det återstår att se - tomorrow, spännandespännande. Då ska allt göras klart också, klippas och redigeras och sen är det bara att ringa till Centerpartiet(usch, tycker det är jätteläskigt att ringa till dom man gör arbeten åt, men vet fan inte varför, egentligen) och bestämma möte igen ode.

Idag är det tre månader sen det var julafton.
och nu är det nio månader kvar till nästa. ... ... ... Så om man blir gravid idag så ska man föda sitt barn på julafton... Nej! Nu vet jag inte vad jag menar längre. Skit. Samma. Verkligen.

Hade utvecklingssamtal idag också, och - Godnatt! Är min kommentar på det.

Lalalaa, och nu ska jag sätta mig ner och dricka some köffe och vara social med mami och Nina och sen ska vi se om Johanna hinner komma hem innan jag somnar, av trötthet efter denna asjobbiga-för-en-gångs-skull-har-jag-gjort-nåt-dag.

/OMC. Pieces.


Tisdag 22/3 -10 ---> Varför är jag så pinsam?


Godmorgon!
Eller... Nä. ... Skit samma. Kände bara att jag behövde en bra öppningsfras. ... Fast eftersom ironin var tvungen att förklaras så kan man väl bara säga att detta gick lite smått åt helvete...

Jaja! Var det det bästa Simpsons avsnittet ever, som precis visades på sexan?
Mycket möjligt måste jag säga.

I lördags var vi inne på Statoil och skulle hyra film. ... ... ... ... ... ... ... ...
Jag säger bara såhär; Om man ska in och hyra en film på Statoil och har bråttom(det hade inte vi som tur var, men ändå) - så låt föfan inte mig gå och betala! Den här konversationen förklarar bättre varför(dock var det ännu värre i verkligheten, mycket värre);

Jag: Hej! Jag har inte med mig kortet(alltså 'medlemskortet' eller vad man ska kalla det) men räcker det med namnet?
Tanten i kassan: Hej, ja, det går bra. Personnummer?
Jag: Öööhh.. Det kan jag inte... (Hm. Sa hon inte precis att det gick bra med namnet?) Det är min mamma.. (Öh, näe.. Vad sa jag nu?)
Tanten: Okej..? nummer då?
J: Telefon? (- Smart?)
T: Öhja?
J, försöker skratta bort min snabbtänkthet: Haha, jaa, men vi har precis bytt hemnummer.
T: Jaa, men mobil då?
J: Noll.. Sju, tre - Nej! (Fan!)
J: Noll, sju, sex - Nej! (FAAN!)
Jag - och Samuel, som står bakom mig i kön - får världens skrattanfall, bara för att jag verkligen inte kan komma på hur min mammas mobilnummer börjar.
T, 'Suck...
J: Noll. Sju. Noll. - Ja! Noll, sju, noll! (YESS, Äntligen!)
T, knappar in resten av siffrorna: Nähä, det fanns visst inte registrerat.. (Fan, hon börjar nog tro att jag bara hittar på)
J, lite desperat: Men namnet då? (Som jag sa från början..?)
T: Aa..? (Slår in namnet i datorn.) Nähä du, det fanns inte heller.
J, upprepar namnet, långsammare, utan anledning.
Tanten kollar lite konstigt på mig men försöker igen och då funkar det - Äntligen! Jag tar filmen och går(jag och Sam skrattar, högt!) därifrån. Så fort jag bara kan.
Det var lätt en av de pinsammaste sakerna jag gjort, på länge. Nej. Sen jag skrev sist.

Jag har tänkt på en sak... Är det bara jag, eller låter allt lite mera sär om man lägger till ordet 'söder' efter ett annan ord eller i slutet på en mening? Alltså, jag är fan allvarlig. Typ: Hej! Jag läser på Lars Kaggskolan - Söder. Eller: Hej! Jag bor i Högsby Söder. Eller varför inte?: Hej! Jag går på Berglunds Trafikskola, Söder.
Fast skulle man ändra till: Lars Kaggskolan - Södra, Högsby - Södra eller Berglunds Trafikskola - Södra. Då låter allt bara lite mer psyk. Jaa, såhär tycker jag och nu vet ni det, hej!

Fyy... Idag hittade jag en sak på mitt rum. Från mitt gamla rum. Som var så hemskt att se att jag inte ens vet vad jag ska ta mig till. Frågan är om jag ska ta med mig hemligheten i graven eller berätta för nån? Alltså, förmodligen alla utom jag skulle tycka att det var kul. Fan, jag får nästan bloggabstinens.. Måste berätta.. Men nej! Jag får inte! Problemet är att jag skulle få höra det och bli mobbad för det i resten av mitt liv. Men jag var tvungen att skriva nåt om det i alla fall... Kan säga att det handlar om en gammal idol till mig, och det kanske inte låter som nån big deal, men jag lovar! Hade ni vetat vad det är, då hade ni tyckt att det var en big deal. och ja - Knöl, DU kommer att få veta vad det är, promise. Ehehe...

/OMC. These feelings takes control

Lördag 20/3 -10 ---> And the walls are closing in ♥


Yo!
Hehe, vet att jag varit lite för seg med bloggen ett tag nu. Det som började gå så bra där ett tag, uppdaterade ju flera gånger om dagen och med bilder och allt, hah. Men det har hänt alldeles för mycket för att jag ska ha kunnat orka med att skriva. Hur som helst, som dom flesta redan vet nu så har jag ju flyttat och hållt på senaste veckorna, så det är lite därför jag inte haft tid heller. Sen funkar typ inte internet på min data sen vi flyttade hit heller, helknas eftersom att det är trådlöst och allt - fattar nada? Men äh, nu är jag i alla fall igång igen, heh.

Kom nyss hem från Mönsterås och -
Oh, my dear! Nu sitter jag här hemma och lyssnar på Enter Shikari och känner mig helt nostalgisk. Skulle faktiskt inte bli förvånad om jag började lipa snart också. Haha, nä men har ärligt talat saknat dom. Ja - Så mycket älskar jag musik, och så beroende är jag. Ooo, och snart kommer lite Billy Talent och massa Four Letter Lie i spellistan också, häärligt!

Blablabla, men nu ska jag gå och göra mig lite nudlar... Fast jag tycker inte om det egentligen? Äh. Sen kommer i alla fall min Olof hit, och det tycker jag om, hihi! 

/OMC. Anything Can happen In The Next Half Hour.

Söndag 7/3 -10 ---> HAT.

Ja och du tror verkligen jag orkar med det här? Att jag klarar av det här, nu!? Fy. Fan. Jag vill verkligen inte mer. Till alla er som tycker att jag bara whinear nu; Håll käften. Gå och dö, häng er, dränk er i en vattenpöl eller nåt! Jag bryr mig inte. För ni har ändå ingen aning.
HELVETE. HAT. HATA. HATAR. JAG HATAR ER. Era jävla as. Hoppas ni DÖR. ...
Alltså, jag skojar inte. Nej, det här är inget skämt. Jag hatar er så mycket att jag önskar att ni d ö r . Det enda ni skulle få av mig; tacksamma tankar, era fula, äckliga, helvetes, jävlar. Jävla små horungar.


Det är verkligen bara S, S, M och S som kan hjälpa mig, med det här, nu. Litar inte på nån, orkar inte med nån annan just nu, och jag orkar verkligen inte bry mig.
Så låt mig bara vara ifred, och bry er inte, tack.


/OMC. Fuck You! ... You And You.


Torsdag 4/3 -10 ---> Shoes? Choose? Cheese?


Okej, ursäkta för det jag skrev förut. Men jag kan väl föfan inte heller alltid vara så jävla glad.
"Nää, men man behöver ju inte klaga och skriva om sina problem på en blogg liksom" och blablabla.. Men herreguud, ser det ut som att jag bryr mig eller? Nej. För varför skulle jag? Förresten skriver väl jag vafan jag vill här. Läs om ni vill - Skit i det annars.
Dessutom är det ju inte precis så att jag är som ett sånt där äckligt litet mongo-emo-scene-kid som bara sitter och klagar konstant, hela tiden, twentyfour/seven, men heller aldrig gör nåt åt saken. Näsh, fy, svårt att komma ens i närheten av att bli så tragisk och patetisk!
Men lalalalalalaa, skit samma!

Sitter här och lyssnar på All Time Low. Eller, nej, förresten.. Att säga att jag sitter och lyssnar på dom är väl att ljuga, mer så att jag sitter här och kollar på några av deras fina vids och dreglar över dom små söta pojkarna. Hehe, nä, men allvarligt. Man kan ju bara inte komma här och säga att Jack Barakat och Alex jävla Gaskarth(särskilt Alex!) inte är to die for! För fyyyfaaaan säger jag bara, fyfaan. Jag menar; det räcker att kolla in dom i nån video, typ Poppin' (Champagne) eller Dear Maria, Count Me In - och jag veeet, dom har bara helknasiga videos, men skit samma liksom - så fattar ni vad jag menar! Helvete säger jag!

Hoho, förresten - Hade jag rätt igår eller?
Var uppe och skulle hämta det gröna nagellacket igår då och gissa vad jag mer hittade i skåpet? Jo! Ett av dom rosa(den mörkaste färgen)!
Haha, visste att hon aldrig skulle kunna låta bli att köpa det - Tur för mig!

Kollade G Som I Gemenskap igår och Festival idag, fixade Stockholmsnatt och Tjenare Kungen också... Fattar inte riktigt vad som har hänt här faktiskt..? Haha, brukar alltid säga att jag inte gillar svensk film men har nog bara glömt bort alla pärlor som har gjorts här. Dom jag räknade upp nu är ju bara några exempel, finns ju hur många bra som helst egentligen.
Okej för att skådespelarinsatserna oftast suger hårt, men äh, det gör ju bara så att filmerna blir lite speciella, får en egen stil och sådär. Det är ju inte alltid så att det gör nåt eller, typ att det drar ner filmen på nåt sätt eller så, - som t.ex. i G då, Fucking Åmål, I Taket Lyser Stjärnorna, Masjävlar och Fröken Sverige ochsåvidareochsåvidare, hehe - jaa, kan jag tycka.

Wohoo! Nu har jag förresten äntligen hittat skor till balen också! Från Nelly, faktiskt. Suuperfina måste jag säga att jag tycker att dom är.
Jaa, så tänkte så att här slänger jag väl upp en liten bild också då, hihi;



/OMC. Sleeping With The Light On

Torsdag 4/3 -10 ---> Förlåt men jag måste bara få whinea lite nu.

ÅÅÅHH!!
Jag orkar inte!
Är bara så jävla trött.
Vill verkligen inte det här...
Inte nu. Förstöra mitt humör, allt,
Som har varit så bra de senaste veckorna.
Usch. Nej. Det här orkar jag bara inte med, igen.


/OMC. And So I Scream From The Top Of My Lungs.

Onsdag 3/3 -10 ---> Nytt :)


Var ju som sagt inne i stan igår och när vi var inne på H&M fick jag lite ryck och köpte 5 tishas och ett linne, ehehee... Trevligttrevligt, men ibland undrar jag vad det är för fel på mig? Köpte en suuupahnice tröja med Rolling Stones - Nöjd att jag äntligen(!) har hittat en tröja med dom som passar mig! - och en med Gene Simmons och Kiss och lite, yeeaaahh!
Ringde mami också(för att berätta om när jag tappade kulan till den nya piercingen och allt) och då sa hon att hon hade varit och köpt det där suuuperfina nagellacket och ögonskuggan som vi hade kollat på för några dagar sen;


Nej, jag brukar inte använda sånahär färger men den mintgröna ögonskuggan till det matchande mintgröna nagellacket - Wohoo!


Hade köpt det gröna då - tur det, eftersom det var det som jag ville ha helst, hihi - fast sen sa hon att hon ville ha dom rosa också(och vem vill inte det liksom), hehe, så kan väl inte säga att det skulle förvåna mig om hon kom hem med nåt av dom en dag också.

Sen överraskade hon mig med några superfina nitringar också, hittade dock ingen bild på dom och det blev helt skevt med blixten när jag skulle ta en själv. Helfina var dom i alla fall..;
M; "Jag vet inte om du vill ha dom här men jag tyckte dom var fina så jag köpte dom till dig om du vill ha dom.." Tyckte det var lite kul att hon sa så faktiskt eftersom att dom verkligen var så jag, passar alla mina armband, yaao..! - Jaa, ibland är hon för snäll min mami, hihi :)

/OMC. I Can Do Everything Better Than You

Onsdag 3/3 -10 ---> Igår.


Igår var INTE min dag.
Allt började med att jag försov mig så jag missade första tåget. När jag kom till stationen för att ta tåg numero två så tappade jag piercingstaven. Sen var det buss som tågersättning och den var väl 20 minuter sen. Kom till skolan, då skulle vi gå och ha möte med Lotta på Centerpartiet(för APU-projektet) och efter det gick vi in i stan. Då gick jag och köpte en ny stav. När jag skulle sätta dit den hade hålet först läkt lite och sen på det så tappade jag kulan också. Fick gå och köpa en ny. Kom tillbaka till skolan och då var det fisk till lunch. Satte dit den nya staven. När jag kom hem vet jag inte vad som hände men läppen svullnade upp ännu mer och plattan åkte in i läppen. Smärta. Som tur var hade med sig sin gamla stav som jag fick sätta dit istället. Lite jobbigt dock att sätta dit den eftersom det var en såndär som ska sitta i bröstvårtan egentligen. Ja, för den var ju alltså ungefär 3 gånger så tjock som den jag hade haft innan, inte allt för kul att trycka igenom den i ett för litet hål.
Nej. Allt skulle bara jävlas hela dan kändes det som. Fy. Det var verkligen inte min dag igår.

Hände dock några bra saker och det bästa som var - förutom att jag äntligen fick träffa  igen - var att jag fick veta att 30 SECONDS TO MAAAARS KOMMER TILL HUUULTSFREEEED!! Fyyyfaaaaan, skojar inte om jag säger att jag fick nära till tårarna när jag läste det! Har ju vartit så jävla ledsen för att jag visste att dom skulle till Sverige och att jag inte skulle kunna åka och se dom då och sen kommer Rockparty ut med det här!
Som några jävla små jultomtar, och ger mig världens bästa present(julklapp?) nånsin!
Underbart är det i alla fall, och för jävla överlycklig jag är nu, eller!? Denna nyhet väger lätt upp för att jag kommer missa Emmaboda, senare i sommar, för Gotland.

/OMC. The Kill.

Måndag 1/3 -10 ---> Pierce? Är inte det ett namn? :)


En tanke bara;
Varför stavas läspa med s och varför är dyslexi typ det mest svårstavade ordet som finns?

Ojojojdå, titta vad BusOlivia hittade på och gjorde igår..:


och Hej! Jag vet att det är skitkvalité på bildhelvetet :)

Hihi, är supernöjd faktiskt! Lite illa dock, att läppen är minst 20 ggr så stor som den ska vara egentligen.. Gör det lite svårt att äta, dricka, sova(eftersom jag bara ligger och tänker på att inte göra nåt, som att slå i den eller nåt, så det svullnar ännu mer) o.s.v., hah.

Sitter här och lyssnar lite på Spotify och helt plötsligt kommer en reklam..;
"Kan du lysna på Spotify på din mobil?" och blablabla. ... ... ... ... ... ... ... ... URSÄKTA!?
Ahahahahahahahaaa, vet inte ens rktigt vad jag ska svara på det? Kanske att jag har en Samsung från stenåldern? 2004 för att vara exakt. Vet ni hur jag vet det då? Jo, för att det är en OS-mobil. ... Kom igen! Var det det bästa man kunde komma på förr? "O, O, jag vet! Vi gör en OS-mobil!! ... Med OS.tema! Ringsignaler som går att välja; Alla nordens länders nationalsånger och dom enda bakgrundsbilderna/skärmsläckarna att välja på; En bild på OS-ringarna eller en av nordens länders flaggor!" Har inte ens en kamera(som fungerar), bluetooth(nej, den har den där coola, nya uppfinningen IR - Infraröd - istället. Nån som ens minns IR?) eller uttag till headset eller en datasladd.
Så; Nej. Jag tror inte(!) att jag kan lyssna på Spotify på min mobil.

Var på Konsum förut för den underbara mobiltelefonen behövdes fylla på också.. Självklart kunde jag ju inte bara gå igenom utan att köpa nåt så när jag kom ut ur affären stod jag där med en sånhär;



och ett paket tuggummi i handen. ... Hur smart var det då tror ni!? Kan ju bara säga såhär då va, att det är som sagt inte lätt att äta just nu och så är jag så jävla dum att jag går och köper tuggummi(nej för dom behöver man ju verkligen inte tugga på) och choklad(nej för det är ju inte så gott att jag bara vill trycka i mig hela den där jäveln på en gång och blir sjukt frustrerad när jag upptäcker att halva chokladen rinner ut när jag äter den - eftersom läppen typ har gått och blivit lokalbedövad, känns det som.)!

En av kommentarerna om min briljanta idé med piercing;
Om mormor hade sett dig nu hade hon börjat gråta.
Ska hon säga(mami alltså)! Hon svimmade ju nästan när hon såg mig, och nej, jag överdriver inte. Visste nog inte riktigt om hon skulle skratta eller gråta.
Första kommentaren(när hon hade lugnat ner sig);
Jaha, får väl vara glad att det inte var en ring. För det är ju så fult!
Jag; Hmpf, jag ska ha en ring sen.
Mami; *SUCK.
Jaha, nähä... Känns inte riktigt som att det här var så välkommet... Bara bröderna(ja, av dom här hemma alltså) som tyckte det var nice, haha!

Wihii, och imorgon ska jag äntligen få träffa min fina pojkvän igen! Usch för att han har varit på Teneriffa och blivit brun och fin, kommer känna mig som ett spöke - inte ett sånt där vitt alltså utan mer genomskinligt - bredvid honom.
Men det gör inget! Lalalaa, för jag har saknat honom så mycket, hihi!

För jävla trött idag, alltsååå!
Sov i exakt en timme och tjugo minuter i natt, så nu ska jag fan bara ta det lite lugnt med min choklad, mina älsklingsmjukisbyxor, lite Bert, nån film kanske och en fet skål med popcorn!

Nej. Det ska jag inte alls det. - Jag ska städa mitt rum, men drömma går ju.

/OMC. Weightless

RSS 2.0