Söndag 24/1 -10 ---> ?


Äh! Nu ger jag upp :)

/OMC. ?


Torsdag 21/1 -10 ---> Lalalalalalaa, lite tankar och andra såna små trevligheter :)

Shaaaaaaaaaark!

Wohoo, äntligen är man ägare till en balklänning då! Trevlighetertrevligheter.. Så bara dejten som fattas nu då, hah.. Tsss; detaljer, detaljer. Det är väl inte så viktigt!? Pffft..

Satt och kollade runt på en jävla massa musikvideos förut och kom på en sak...
Att fy. fan. va snygg Gerard Way va i blont, kort hår! Ja. Va bara tvungen att få det sagt.
Nån som håller med? Aah, I know yo do! Haha, nee, fan aldrig nån som har tyckt lika som jag om just det där! Hmpf.. Dåligt! Han är fin, mycket fin..

Dagens låt
Thåström - Släpp Aldrig In Dom
Blir fan rörd, mållös, får andnöd, vet inte riktigt vad jag ska säga... Underbart! Det här är kärlek. Jag och Thåström. För alltid. Ja tack! Hihi, ne men nästan i alla fall!

Dagens album
Funeral For A Friend - Between Order And Model EP
Yess, dagens album är en EP - Med 4(!) låtar på! För ojoj, det är riktigt svårt att bara välja ett album där... Men till slut fick det då, såklart bli ett av dom med mest awesomelåtar, yeah!
FFAF är nog, allvarligt talat, det band jag lyssnat mest på hittills i mitt liv.. Ett av dom i alla fall.


Dagens video
Adept - Sound The Alarm
Inte så mycket videon som är bra egentligen, haha, nej den suger rätt hårt faktiskt.. Ville väl bara ha en anledning att ta med en av Adepts lätt bästa låtar.. EN av dom sa jag!

Dagens film
The Children
Fel. Alltså, den filmen är så fel det bara kan bli typ. Äcklig som fan också, genom halva. Sen blir den bara störd och det sämsta med den är att man aldrig får en förklaring till varför allt blir som det blir. Nej, riktigt dåligt faktiskt! Älskar skräck men då ska det fan va en bra story också, och okej, mördaren eller whatever, behöver inte alltid ha ett motiv för att det ska bli bra och för att man ska fatta varför den gör som den gör men man ska ändå få en förklaring! Tycker jag, punkt slut.

Dagens hat
Sayings som; "ChaCha bloggen!"
Åhfyfan, åhfyfan! Vet inte ens vart jag ska börja! Men det får en ju för fan att bara vilja avlida varje gång man hör det(av nån som säger det helt seriöst)! Vill ärligt talat bara gå och dränka mig i första bästa vattenpöl, hoppa från närmsta tak eller slå huvet i en vägg tills hjärnan rinner ut. Nej, såklart inte men närapå! H.a.t.a.r. verkligen dessa idiotiska ord, eller, ja, sättet som puckona uttrycker orden på. HAT säger jag bara; HAT.

Dagens (Y)
Friedrich Wilhelm Nietzsche
Säger bara såhär; Ett geni! Läs en bok av denna man och bli stunned! Underbart.
Jaa, och om man nu är lite för lat och inte orkar läsa en hel bok kan man ju alltid googla honom lite och läsa några av de bästa citat han skrivit/sagt - Asuuumm!

Dagens citat

Life would be worthless without music

Ja, vad kunde vara mer passande än ett litet citat av Nietzsche då?
Han visste vad han snacka om den mannen, han hade minsann koll!


Finns en till sak jag har tänkt på "lite"... Eller stör mig på detta faktiskt;
Motsatsen till 'många' är ju egentligen inte 'några', utan 'få'.. Men vafan är motsatsen till 'flest' egentligen!? Det kan ju förhelvete inte vara 'färst' eller 'fårst'. Det låter ju bara riktigt konstigt... Eller, typ som 'färs', eller 'färsk', eller 'får' eller nåt... Hmpf, lite smått annoying sådär om man inte kommer på vad det kan vara, och då börjar man tänka och vill ha ett svar...
och varför i helvete stör jag mig alltid på såna här små obetydliga jävelsaker!? Pffft!

/OMC. Shark! Shark! Shark!


Onsdag 20/1 -10 ---> Morr ♥


Meen, fohelvede
(för helvete, på danska)!

If shutting you up will be the last thing I ever do,
I will wrap the silence around your throat and leave you breathless ♥

/OMC.


Tisdag 19/1 -10 ---> Lalalalalalaa, lite - massa - musiktjat och andra såna små trevligheter :)


Yo! I'm Back! Här också...

Hm, vet inte vad ni tycker? Förmodligen är det skittråkigt att läsa min nya sorts inlägg, men I don't care! Det är mycket skojigare att skriva såna, får ju ändå med allt jag brukar skriva om annars(typ, sånt jag hatar och sånt jag tycker om..). Yeah!

Dagens låt
VolBeat - Light A Way
Hoho, yess, även jag har haft en såndär VolBeat-period i mitt liv måste ju erkännas(och nej, jag tycker inte det är nåt fel på att lyssna på dom, inte min stil längre bara).. Men det är nog bara denna låten som jag verkligen inte kan släppa taget om, helt underbar - och inga screams i den, promise! Hah, kanske eftersom dom är ett hårdrocksband.. Gaanska möjligt att det är därför? Haha, b r a är den i alla fall!

Dagens album
Burn All The Small Towns
Tss, tro INTE att jag menar A Sacrament; Ill City av HerBrightSkies nu, är inte 'tard, vet att det albumet heter så och att en av l å t a r n a heter Burn All The Small Towns! Nej. För jag menar albumet Burn All The Small Towns. En liten compilation Panic & Action släppte den fjärde mars förra året ♥ Med massamassa underbara blandade artister och - då - outgivna låtar av dom! Typ som HerBrightSkies, Adept, Chemical Vocation, Early To Bed, Kid Down och A Vain Atempt - Ja, behöver man säga mer än så? Knappast ♥ (Har dessutom hört att det är en liten vol. 2 på väg? Ser vi fram emot!) YeaYea!  

Dagens video
Tony Clifton In His Vegas Show
Bästa scenen ur Man On The Moon, annars va den filmen inget för mig måste jag säga, ganska tråkig och för jävla förutsägbar.. Tss, men just den scenen är riktigt kul. Om man har Olivia Linds humor i alla fall (Y)

Dagens film
I Love You, Man
Men tjena! Vet inte ens vart jag ska börja!? Underbar film! Haha, love the skådespelare och storyn och allt! Nej, vet inte vad jag ska säga... Se den! No questions asked, bara se den! ♥

Dagens hat
Att jag är så jävla cool.

Dagens (Y)
Att äntligen vara hemma och få träffa allt underbart folk igen!
Haha, tööönt jag är! Men skit samma, alldeles för glad att vara hemma igen för att bry mig om det! Tss, kan ju dock i n t e säga att jag har saknat själva ÄckelHögsby!

Dagens citat

Idag får det bli en låttext här, en såndär härlig bit ur en såndär härlig låt - A Great Fire, av genierna i Silverstein ♥ Kan uppriktigt säga att jag älskar den låten, särskilt när dom sjunger detta:

And there you were
Six years old, ashes in your hair
You're not scared
You've seen so much pain in so few years
As the world
Becomes a place where no one wants to stay
We remain
Silent until it's too late


/OMC. Some Will Seek Forgiveness, Others Escape


Lördag 9/1 -10 ---> Lalalalalalaa, lite tjat och andra såna små trevligheter :)


Lalalalalalalaaaaa, är så trött just nu, orkar inte läsa igenom hela inlägget så det är säkert en jävla massa stavfel, trams, upprepningar av information och andra allmänt störande småfel och såna saker. Men so what!? :)

Dagens låt
Silverstein - A Great Fire
Jaa, ännu ett nyfunnet, great band. Hihihi, r i k t i g t bra säger vi om dom, härligt!

Dagens album
Escape The Fate - Dying Is Your Latest Fashion
Yeayea, ett av nya favoritbanden då - Tog förstaplatsen som 'Dagens video' igår och album idag... Inte illa jobbat! Ahaa, brabrabrabrabrabraaa! Är det enda jag har att säga om det här. Visst, finns alltid undantagslåtar, på i stort sett alla album, som inte håller riktigt samma klass som resten, och ändå, är dom nästan exakt lika bra allihopa!
Hmm.. Haha, nej, det där kunde jag visst inte riktigt förklara kände jag.. Har väl alltid haft en lite konstig syn på det där, det där dom kallar musik


Dagens video
Paranormal Activity Trailer
Ahahaa, idag är det minsann en filmtrailer som gäller för 'Dagens video'! Bara för att jag fortfarande inte har sett filmen men ändå visat trailern för alla jag känner.. Typ. Ehe, nej men allvarligt talat, filmen verkar riktigt äckligt bra. Hoppas inte man har för höga förhoppningar nu bara.. Fast jag tycker ju nästan att Scream är läskig. Eller inte. Hoho, skit samma och så för hur som helst, Paranormal Activity; Måste ses!

Dagens film
The Hills Run Red
Jaa, herregud... Vad fan ska man säga, egentligen? Sjuk film. Knölen va här ett tag och hade självklart, fått tag på en liten skräckis som hon tog med, which jag såklart utan tvekan går med på att se, precis som vanligt. Dock tänker inte jag kalla det för en skräckfilm - Nej. Den va alldelesslldeles för äcklig för det. Inte äcklig som i läskig-äcklig, nej, prova mer äcklig som i nasty-äcklig-jävla-film-där-mördarna-torterar-folk-och-bara-sprider-ett-jävla-obehag-äcklig. Eller nåt... Som sagt, skulle nog kalla det en obehaglig tortyrfilm istället för att sätta den under genren skräck. Bläh! Ångrar definitivt att jag har sett den, det fanns scener i den som jag skulle klarat mig bra utan! Isch. Inget jag rekommenderar om ni inte gillar äckel - Bah!

Dagens hat
Att inte ha pengar på mobilen.
Okej, liite fjantigt, mesigt hat idag. Men kom igen, tänk er själva; Har väl fått sådär 1000 sms från olika personer under dagen och så kan man självklart inte svara. Nejnej, eftersom alla bestämmer sig för att "Ja, ja! Men just idag! När vi vet att Olivia inte har några pengar på sin mobil. Då! Då slår vi till och alla skickar på en gång!". Jaa, det tror i alla fall jag..

Dagens (Y)

Åka till Sälen imorgon och slippa skolan i en vecka till!
So what om det är 30 minus där!? So what om det är tjugo gånger mer snö!? So what om jag måste gå upp vid 5 imorgon och därför inte kan göra nåt kul ikväll!? It's all worth it, bara för att få slippa skola en extra vecka (Y)

Dagens citat

"Åh! Mamma! Jag kan s v a r a på min mobil!"

Världens sötaste 11åring hävde idag ur sig detta.. När han kom på(?) att han kunde svara på sin mobil om det ringer? Haha, nej men jag höll på och visa hur headsetet fungerar, pekade på en knapp "Här trycker du om det ringer så svarar du, och så lägger du på på den." Där! Kommer citatet in i bilden, en liten felsägning, men som alltid är det ju just dom där små sakerna som gör det så kul! (Som med 'begg and acon' - egg and bacon - Typ.)

Ehehee, och nu ska jag soova! Upp halv 5 imorgon för att duscha och lite sånt för sen, ja, sen bär det av till Sälen för skidåkning en vecka! Det gillar vi, länge sen sist jag va och visade mina skills i backarna nu, hihi, så mmmums på det, och god natt!

/OMC. Congratulations, I Hate You! :)


Fredag 8/1 -10 ---> Lalalalalalaa, lite skrik och andra såna små trevligheter :)


Ohohohohohoooo, vafaaan!? Varför i helvete har jag inte lyssnat mer på Atreyu, Alesana och Underoath innan!? Dom är ju så jävla bra, skulle bara va en skam att missa dom! Shiit...

Dagens låt
Atreyu - Right Side Of The Bed
Oo, det va riktigt svårt att bara välja en - Hittat för många bra, hehe... Men nu fick det i alla fall bli den här, säkert en av deras mest kända också bara för det, hah.

Dagens album
Intohimo - Failures, Failures, Failures and Hope
Vet inte riktigt hur man ska motivera detta... Så obeskrivligt bra är dom! Hihihihiiii...

Dagens video
Escape The Fate - Not Good Enough For Truth In Cliché
J-j-j-j-jäääävlar va bra den är! Kan ju inte säga att det gör nåt att killarna är lite fina att titta på heller, hihi.. Låten då!? Inte att leka med, helt underbart!

Dagens film
The Air I Breathe
Helt okej film, liite seg ibland kanske, mest skådespelarna som gör filmen där. Typ Sarah Michelle Gellar, Andy Garcia, Kevin Bacon(undrar om han blev mobbad när han va liten?), Brendan Fraser och Emile Hirsch, haha, bara det liksom.. Så, även om den är lite seg som sagt, så är den väldigt annorlunda, tragisk och slutar i n t e som man tror i början! Klart sevärd, men rekommenderar jag den? Jodå, minsann!

Dagens hat
Att försova sig i X antal timmar(5)...
Bara för att man råkade somna om efter att klockan ringde i morse.

Ja, behöver väl knappast förklara det bättre än så. Skulle upp halv 6... Vaknade halv 11.

Dagens (Y)
Att leka med mitt nya Photoshop,
som kom med datan! Yeahs, det g-g-g-g-gillar vi!

Dagens citat
Jaa, men vi vet, du har alltid haft konstig killsmak...
Säger inte vem som har sagt det, för många, eller till vem... Ahahaa, dom som vet, dom vet!

Babababababaaaa, nu drar vi till Samarin och gör dan lite bättre!

/OMC What Goes Around, Comes Around

 


Torsdag 7/1 -10 ---> Lalalalalaa, lite hat och andra såna små trevligheter :)


Oj! Årets första inlägg, det måste vi fira! ... Eller nåt...
Jaja, årets första skoldag idag också. Haha, det måste vi inte fira!

Dagens låt
30 Seconds To Mars - The Kill ♥
Feeeeliiing i den, eller!? Jaa, lite konstig video, men äh!
Vi gillar konstigt och låten är ju bara g r y m, helt enkelt!


Dagens album
A Day To Remember - Homesick ♥
Alltid. Lika underbart, tröttnar a l d r i g på så underbar music!

Dagens video
(Inte sagt att det måste va en musikvideo nu men idag - Jo, idag är det det. Vet dock inte om jag vågar skriva här vilken det är? Haha, lyssnar ju nämligen inte på sånt egentligen, och säger jag vilken det är kommer alla tro att det är sånt jag lyssnar på jämt... Hmm, okej, det gör jag väl liiite också men bara ibland, gillar väl bäst lite mesigare musiq än så egentligen... Men äh, blablabla, fan va jag tjatar! Whatever liksom!)

Alesana - Ambrosia.
Vet inte varför jag diggar videon heller? Men det är nåt med den, fastnade för den, hihi!

Dagens film
Well, ingen faktiskt, skulle kollat Paranormal Activity då, men kom på att njaa, inte så kul att kolla skräckfilm helt ensam... Kollat några avsnitt The Big Bang Theory dock - Likielikie!

Dagens hat
Snön.
Är rejält pissed of på den nu. Kul! Att man ska upp till norrlandet på söndag då också, med ännu mera snö och ännu kallare äckelväder. Nej fy fan för det! ... Jaa, kan ju jag tycka då...

Dagens (Y)
Nya datorrrnn och nya looken!
Fortfarande, ehehee...

Dagens "citat"(Oo, akta er så ni inte hamnar här!)

Två tjejer, ~17, diskuterar sin APU på stadsbussen in till stationen:

1: Jaa, men får du nåt för att du är där då?
2: Asso, jag är ju på en barnaffär... Då kan jag ju inte få nåt?
1: Hmm.. Jo, men...
2: Eller! Hur menar du?
1(dumförklaring): Jo, jag tänkte ju mer på om du får pengar för det?
2: Haha, jaha! Nä.. Nej, det får jag inte...
1: Nä.. Det är väl mer så att skolan betalar för att du ska få vara där?
2(hämnd): Ööh, näej?
Pinsam tystnad.

Haha, vet inte riktigt varför egentligen men tyckte det va en jävligt rolig konversation att tjuvlyssna på.. Hah, fast det borde väl alla veta nu, att jag har världssämst humor x) Dom lät bara så blonda när dom satt där och dumförklarade(ja, jag gillar det ordet!) sig själva, och fattar ni inte vad det är som gör det så dumt så är det ju ni som inte är allt för brighta, hah ;)

Lalalalalalaaa

/OMC. A Home For The Homeless


RSS 2.0