Söndag 2/11 -09 ---> Blabbla.


Nej, jag kom på att det nog inte va så kul att läsa om mina störda lärare. Så nu ska jag sluta skriva om sånt där, det är ändå nästan för ointressant.

Var och kollade på New Moon ikväll. Mycket bra, mycket bra. Inte helt fel att varulvarna är sådär så att man bara vill äta upp dom heller, mohahaa..! Dock är ju böckerna såklart ungefär en miljard gånger bättre, fast så är det ju nästan alltid, heh. Hur som helst, rekommenderar verkligen att se den, och absolut om man har sett Twilight och tyckte om den!

Blablabla. Skola imorgon igen. Skit. Men det blir ändå en helt okej vecka. Det gillar vi!

/L. Just Shoot Me.

Torsdag 19/11 -09 ---> Natur.


Jag .
Blev fett sugen på att bara dra igång en film och titta vilken det blev! TNBC, och Corpse Bride igår, jävlar va cool jag är, som sitter och kollar på animerat!
Fast det är ju Burton(såklart), så jag får väl skylla på det, hehe :)

Nä, nu känner jag att här kommer det utlovade inlägget om Mari! :

Vilken stjärna alltså!
Mari är vår naturkunskapslärare, och ja. Ni läste rätt, Mari. Utan 'e' på slutet. Hm. Vet knappt ens vart jag ska börja... Eller, jo! Det första 'minnet', eller vad man ska säga, som jag har av henne. Det var när hon på en av våra första lektioner använde sig av uttrycket "kuka ur". Herregud säger jag bara! Alltså, hon är typ 40+, kanske 50! Man visste inte om man skulle skratta eller(gråta?) inte. Haha, fyy fan! Det blev så tyst, i hela klassrummet efter detta uttalandet att man nästan kunde höra vad folk tänkte. Så jävla pinsam tystnad!
Först alltså, medan alla försökte fatta om dom hade hört rätt eller inte. Sen, ja, sen kan man väl säga att rummet exploderade, lite smått sådär, av skratt.
Maris lilla kommentar: "Oj! Där blev det visst lite fel..." Haha, hon skäms minsann inte för något litet talfel(eller det är det ju inte, men vad man ska kalla det; uttrycksfel? Hah, niet.)!
Missförstå mig rätt nu. Tycker inte illa om henne som lärare, nejnej, hon är bra faktiskt, men hon har lite konstiga uttryck ibland(typ jämt?).
Som idag. Pratade om inlandsisar på lektionen och hur dom har påverkat vårt landskap och då höll hon på och pratade om jättar hela tiden(?). Om att folk trodde att det var jättar(som enligt mig är världens töntigaste påhittade sak.) som hade gjort massa som isen gjorde, flytta stenar och göra hål i berg och sånt. Haha, hon var helknasig och sa hela tiden saker som "...trodde att det var jättar som slängde såna här stora stenar(visar en bild på en stor sten.) som helt oprovocerat ligger i mitten av åkrar, mot människorna... Men det kanske det var också!" eller "...hål i bergen som kallas 'jättegrytor', och att det ligger förstenade kranium från små barn i botten på dom... Men så kanske det är!"
Det låter verkligen precis som att hon själv tror på det också! Mohahahaa!
Men det bästa var nog ändå när jag kom tillbaka till lektionen(efter körskolan... Som by the way gick lika apdåligt som vanligt idag.) och dörren var öppen, uppställd. Kommentaren från Mari, när det gick förbi en massa folk utanför som sjöng och skrek och tittade in i klassrummet hela tiden..; "Hah, jag tycker det är rätt kul ändå, att vi har dörren öppen såhär!". Den oprovocerat(yeah, mitt nya favoritord) öppna dörren ledde bland annat till att vi fick besök och en liten minilektion i vad en U-dal är av Håkan på Nv, heh.

Ojojoj. Lycka till den som ens försöker att läsa allt det där, en guldstjärna till er! Shiet. Hade tänkt skriva ännu mer om allt galet som hänt mig idag(både på naturen och annat) men då kommer verkligen ingen orka läsa. Fattar inte om någon ens pallar allt det jag har skrivit redan nu. Förresten! Fråga mig aldrig nånsin om hur jag kan komma ihåg allt sånt här som folk säger och gör för det vet jag verkligen inte ens själv, eller varför. xD

Oo, men guud va pepp man blir när syskonen har typ 39º feber och är slemmiga som fan då!
Hah, svininfluensa på gång kanske? Tss, ärligt talat, jag är nog fan den som bryr mig minst i hela sverige om ifall jag får den eller inte.
Haha, ja, det känns ju i alla fall som det som alla andra tjatar(inte lite heller) och håller på.

Niet. Nu tänker jag spara resten av minnena som mina små hjärnceller har sparat från dagen tills imorgon. Så fortsätt läsa då istället mina - What? Kanske två/tre? - trogna läsare! Hihihii^^

/L. All The Rage.

Onsdag 18/11 -09 ---> Film amagad!


Heheheheheeejj! ... Eller nåt.

Nej nu har jag tittat på Dude, Where's My Car? i två dagar(ja, alltså, jag såg början igår och slutet idag.) och jag tror att jag äntligen har kommit fram till vad jag verkligen tycker om den. Så. Här kommer mitt expertutlåtande(ah, sure!)..:

Okej, alltså, bara det att det är Ashton Kutcher och Seann William Scott som spelar huvudrollerna är stort. Bara det höjer ju kvalitén betydligt. Inte helt otrevligt att titta på heller, heh. Mäen(som Tony Irwing hade sagt)! Det är ju inte alls en bra film. Egentligen. Den är bara så sjuk, så konstig att man inte kan tycka illa om den. Ja, men det är lite som när du ser en riktigt fulsnygg människa. Lite på det sättet, man vill inte tycka om den(tycka att den ser bra ut) men man kan inte låta bli! Haha, dessutom kan jag bara inte låta bli att skratta, så knas är den. Dom flesta scenerna är bara för sköna men favoriten är utan tvekan;

"Dude, they're everywhere!"
"Hey, I saw this thing about ostriches on Animal Planet!"
"They're lamas dude!"
Blablabla ... och "Stupid lamas!"

och

"Dude! You've got a tattoo!"
"Hahahahahaa!"
"So do you, dude!"
"Noo? Hahahah"
"Dude, what does my tattoo say?"
"Sweet! What about mine!?"
"Dude! What does mine say!?"
"Sweet! What about mine!?"
"Dude! What does mine say!?"
"Sweet! What about mine!?"

Ahmagaad, så jävla dåliga! Men så jävla bra xD

Dock hatar jag verkligen "specialeffekterna", om man nu ens ska tillåta att kalla dom för det. Så jävla illa, asfula och bara allmänt cepedåligt gjorda!
Jag har dessutom kommit på en sak, som handlar om en annan awesomefilm, The Hangover. Vilket jävla plagiat den är alltså! Har bara inte tänkt på det förut men jag kom på det när jag började kolla på denna igår. Den handlar ju liksom också om några som vaknar efter en fest, inte minns ett skit och börjar gå tillbaka för att komma på vart det dom letar efter har hamnat nånstans. Fast då letar dom efter sin bästa kompis och inte sin bil. Haha, aja, whatever! Nu ska jag sluta tjata om film. Om Dude, Where's My Car?.
Men jag gillar den, skarpt! Ska ni veta... och, fy fan, har du inte sett den så gör det!

Jo, förresten, en annan superfilm; Zombieland! Se den.

Blablablablablabla, blah på er!
Nu ska jag kolla lite Tim Burton - Så lätt bäst (Y)

Haha, aaa, jag gillar film people!

/L. Enjoy The Little Things.

Måndag 16/11 -09 ---> Mm.


And This Is The New Number One.


Hade svenska med BullEva idag istället...
Ha, och plötsligt känns inte Ir'en-eh så hemsk längre! xD

- Jaha, nu tänkte jag gå igenom lite styckeindelning(inför NaProvet) för det kan vara bra att veta... Nej! Men ni FÅR inte rita på våra bänkar! Ni får inte det! Så sluta upp med det nu! ... Jaha, styckeindelning då, och blablablablablaaah...

Ja. Hon är konstig. Riktigt konstig. Pratar och pratar och pratar. Känns aldrig som att det ska ta slut! Konstigt att man inte går på engelskalektionerna då? Näj.

Haha, som att jag är så mycket bättre på att inte vara konstig(eller nåt)! Just nu sitter jag t.ex. och lyssnar på Anttila, mahahaa! Fast det är rätt bra ändå! Precis soooomm diiiiig!

Fy. Fan. Vad inte glad jag blev idag på morgonen då! När jag kom ner till stationen. DÅ(!) kom jag på att jag hade glömt min mest älskade iPod hemma! Cepe, hann ju inte precis gå hem och gå tillbaka igen, så jag funderade allvarligt på att gå hem och bara lägga mig igen...
Fast... Det är ju faktiskt aldrig bra att börja veckan med skolk.

Ojojoj, och nu blev det visst lite RATM - Whaaaat!? Vaafaaan händer? Killing In The Name Of... Blablablaa, Fuck you I won't do what you tell me! Haha, fast den är rätt nice..

Nesh nu jävlar! Kör vi lite Rise Against och In Flames - Yeah, det gillar vi! (Y)

/L. Pjanoo

Lördag 14/11 -09 ---> Lalala .


One. Two. Three. and I woke up - Lalalalalalaaaaa!

Yeah, sitter och fixar parteeeyyskivan och sen drar vi
till Sabbe för lite(jättemycket) festande, hihihii(Y)

- Äh! Gå och lägg dig!

/L. Enough is enough.

Onsdag 11/11 -09 ---> :O

Bläddrar igenom kanalerna. 4an och Bonde Söker Fru..;

Sabrin - Ahahaa, bara massa gamla kärringar som vill ha *biiip i sig..!

Fyyy Sabbe, så får man väl inte säga, ehehehehee ;D

Idag är det den elfteielfte förresten... På tal om ingenting...
Tänkte bara att ni kanske ville veta det...

Funderar. Starkt. På att färga håret igen, mörkbruntfint och sådär.. Hmm...

Idag.
Nybro och Kalmar hela dan med mami, rätt kul faktiskt..
Hihi, hon kan minsann också va rätt gullig ibland, den där :)

Imorgon.
Osskessshaaamm på morgonen och sen till skolan(?).. Njaa, det får vi väl se, ehe...

Fredag.
Bio! I Ohamn, det också. 2012 blir det då.
Träffa darling och en massa andra trevligheter också, såklart!

Lördag.
Ojojojojoj... Säger jag bara, då blir det en jävla massa feeestande!

Yeas, sådär ser väl resten av veckan ut ungefär... Wouw!

/L. What Have I Gotten Into This Time Around?

Måndag 9/11 -09 ---> Bah!

Soft! Ledig tills på torsdag - Hah! Känn på den!

/L. Kiss It Goodbye!

Lördag 7/11 -09 ---> StarWarsSjukan?


Yeah! 2 superserier till - Psych och Flashforward (Y)
Psych. Typ asgammalt. Heh. Men lika bra för det!
Love it; "Lalallaa Psych you out in the end".. Yesss! Hehehehh...
Flashforward. Nytt, 2009, och rätt mainstream. Men superbra i alla fall! Ehe.

Idag vaknade jag av att jag inte kunde andas. Mysigt va? Tänk er själva, "Oj! Nu vaknade jag och jag får visst ingen luft.. Hm, och sååå.. Vad gör jag nu..?". Eller nåt. Jag fick i alla fall panik! Halvvägs upp i trappan till övervåningen - var på väg upp för att dricka nåt - ramlade jag ihop i en liten hög. Enda tanken just då var "Jahapp. Nu kommer jag dö också. Här! I trappan.. Kul!" Men det gjorde jag minsann inte. Nej då! Jag tog mig hostandes upp sista biten och lyckades samla tillräckligt mycket krafter för att be Sammie(det va bara han som va vaken då, ehe) att göra te till mig. Hehe, och sen blev det minsann bättre! Så jävla underbart att kunna andas igen och inte behöva dö idag! Fast, det blev ju inte bra - låter fortfarande som Darth Vader när jag andas och som Yoda när jag pratar(han är hes som fan för er som inte vet)...
Trevligt med lite Star Wars associationer. Mahahahahaaa!

Men bläh! Fy fan vad jag så inte orkar med det här just nu!
Nej jag tror minsann att jag går och lägger mig igen.. Eller.. Ja, förmodligen kommer jag bara gå och lägga mig framför tvn(igen), eheheheheee...
Men när man är sjuk så får man faktiskt va jävligt seg! Hur jävla seg man vill!

/L. Show Me How To Lie

Tisdag 3/11 -09 ---> Men. Blä på dig!


Just tell me what you want 'cuz I'm over it now.

Gaaaahh!! Jag veeeet! Du är så sjukt jävla awesome!
Måste du påminna mig om det hela tiden eller, jävla aapaaa!?
FYYY FAN va jag H A T A R dig!! No kidding... - Gå och Dö, helst .

That's Right, I Said It!

Okej. . . . Normalt Olivia. . . . ?

Näh, men jag är sjuk. Så jag får väl skylla på det, ehe.
Bläh! Vaknade och mådde bara så jävla dåligt idag. Hm...
Det kanske är så det blir när man håller på och springer in i väggar?

Ooo.. Alltså! Är det någon som har hört talas om Everwood?
En av dom lätt bästa serierna på tvn just nu? Går på Kanal 5? Någon? - Nej .
Trodde inte det heller. För dom enda serierna det pushas för och pratas om är ju typ bara sånadär som True Blood, Desperate Housewives, Paradise Hotel och kanske lite Grey's Anatomy... Visst, en del av dom är bra men dom riktiga pärlorna är ju dom där små, annorlunda serierna som alla glömmer bort! Som t.ex. Being Human och nu Everwood då.
Ja, Fiifan! Jag gillar dom istället, sååå mycket bättre! För att jag hatar allt som är mainstream?
Ahahaa, nejdå inte allt. Men det är sant, ogillar det mesta med såndär skit faktiskt!

Kollade på The Proposal igår.
Inglourious Basterds(igen) idag.
Bröllopsfotografen(bio) förra veckan.
Tre, väldigt olika, men väldigt bra filmer. Yes, jag gillar dom! och dom som inte har sett Bröllopsfotografen och Basterds borde verkligen göra det(om man gillar film, ehe)!

och Blahblahblaaahh!

/L. H A T A R sa jag.


Måndag 2/11 -09 ---> Helg ♥

You're a smart kid - Stay the hell away from love!

Gick in i en vägg igår. Eller, nej, vänta... Sprang in i en vägg igår.
Var och spelade LaserGame i Kalmar(bakfull dessutom). Well, det var mörkt och... Ja! - Jag tyckte att det såg ut som att man kanske skulle kunna gå runt den där jävla väggen... Sååå - Jag tog fart och sprang helt enkelt... Men, nehe! Det var minsann inte meningen att jag skulle kunna springa igenom den där väggen. Nej. Det enda som hände var att det hördes ett krasch, jag flög bakåt och sen blev det svart. Vaknade efter sådär 5 minuter med ett sprucket ögonbryn, blått knä och en sprängande huvudvärk. Guuud va underbart!
Resultatet var såkart att jag vaknade idag med en fet blåtira och ett väldigt mysigt knä som det inte alls gör ont i... Fan va bra jag är alltså! Fast annars va det ju kul, ehehee :P

Men lördagskvällen däremot! En riktigt lyckad kväll!
Planen var ju då från början att jag skulle åkt på Rookie men slutade med att jag hamnade på en fest i B-måla... Av alla ställen! Så landar man på FolketsHus i B-måla! . . . . .
Fy. Fan. Vad tråkigt det låter alltså! Men fan alltså, jag blev riktigt förvånad!
Hade aldrig kunnat tro att man kunde ha så jävla roligt där! Riktigt lyckat, som sagt! Coverbandet som spelade va grymma och efter det, dansade vi typ konstant i 3 timmar!
Alltså. Under detta lov har jag nog kommit fram till att oplanerade fester blir oftast bäst!

Ahahahaa! Jag har i stort sett bara festat(sönder?) hela mitt lov; vad har ni gjort? ;)

/L. Your Eyes - Slit The Throat Of All I Know

RSS 2.0