Tisdag 24/8 -10 ---> Lär er svensk grammatik eller ta bort er facebook, föfan.


Olivia Lind började minsann jobba på fejkbrännan igår (Y) Hehe..

och Nu sitter jag och lyssnar på I Set My Friends On Fire och Enter Shikari (- nu igen, men det är fortfarande lika mycket, mycket nice!) och funderar på om man kanske skulle dra in till Ohamn i helgen och kolla in några av dom trevliga små banden som uppträder, typ... AaDEeePT kanske!!? Ahahaa, Klart som fan(!) att man ska in och kolla på det! Lätt värt 127 kr, ahahahahahhgshgaaAaAAaaahhaa!!

Okej, ja. Jag är lite galen. Galet glad att jag ska se dom på fredag! - Okej alltså, nej. Jag vet att det inte är såå överdrivet underbart att kolla på Adept liksom, men jag har sumpat ganska många chanser att se dom redan, så JA, därför tycker jag att det ska bli helt okej kul, wihoo!
... Ohnoes... Fan..!
Nu måste jag ju hitta nån som vill hänga på och kolla också, vilket kan bli ganska mycket svårare eftersom att ingen jag tycker om lyssnar på samma musik som jag, eller nästan ingen i alla fall. Men damn it! Hittar jag ingen annan så antingen tvingar jag med Sebbe eller åker jag bara dit själv, så det så! och Det ska bli awsum(för det har jag bestämt).

Btw, har jag nånsin sagt hur mycket jag hatar särskrivning, felstavning - Eller! När folk inte vet vart och hur dom ska använda "de" och "dem" - Jag menar, hur jävla svårt kan det vara? Egentligen!? Amagad, jag blir så jävla irriterad! Bara använd "dom" istället då fyhelvete!
Som jag gör för det mesta, det funkar liksom, kan aldrig bli fel och är fortfarande grammatiskt korrekt. Jävlar alltså! Jag skulle verkligen aldrig klara av att umgås med en dyslektiker.
No offense liksom(om nån som läser är det), för det är ju inget fel på människorna, men låt mig för fan bara aldrig nånsin läsa nåt som ni har skrivit! Jag kan verkligen inte hålla käften när jag ser sånt, så ni kan ju bara tänka er vilken jävla pain in the ass facebook är.
Alltså... Ibland vet jag bara inte vad jag ska säga, som när man ser sånadär helt sjuka meningar... Haha, jag ska fan visa er imorgon! Ska lägga upp en av dom sjukaste meningarna jag sett då. - Hittade den bara inte nu, men det är fan stört.
Nej usch, ibland undrar jag bara vafan folk tänker med!? Så, snällasnällasnälla, sluuuuta plåga mig, och alla andra som förstår vad jag pratar om, med er dåliga svenska!
Nej jag säger inte att jag är bäst heller, men tydligen är jag ju i alla fall bättre än många andra och för det mesta är det på skämt när jag skriver nåt konstigt och jag vet om att jag blandar in mycket engelska när jag skriver, men det är bara för att I like it, och för att det är mycket lättare to express yourself(!) med engelska uttryck ibland.

Haha, sådärja! - Olivia goes evil and bitch about unimportant shit.
och Nu ska jag bara se klart Clash of The Titans - som btw va mycket bättre än vad dom flesta säger - och sen ska jag sova, new day tomorrow och då blir det Ohamn med Johanna, yehe!

/OMC. Janice, It Ain't Funny!


Söndag 22/8 -10 ---> We'll break the walls.


Så. Det blev alltså Mörlunda igår, kalas och sen lite "kalas" när jag hängde med the mörlundaguys till Ohamn ode, hah. Trevligt va det i alla fall, och träffade på en del andra roliga människor inne i stan, hrm nu nämner vi inga namn här vaaa, men måste säga att det va ganska kul att träffa på en viss mr T. hehe, och du vet varför!

Lalalalalaaaa, sov fem timmar och sen upp och jobba - Wohoo! Eller..?
Nej det sög ganska så jävla mycket faktiskt. Varit galet seg hela dagen... Fram tills för ungefär en timme sen. AHHASHAJhajhajhhgahhaghGHAHAHAHhahaaaahh, vad ROLIGT!! Nej fyfan...
Note to self: Måste börja vända tillbaka dygnet, för det här funkar bara inte..! Pigg på natten och seg så in i helvete på dagen = Blääh!

Men nu ska jag sätta mig och lyssna på awesomeness - I Set My Friends On Fire
och yeah, yeah, wow, wow - Enter Shikari! Bara för att dom är bäst och för att musik är underbart och för att det alltid får mig på bra humör! Fast nu va det ju trött jag skulle bli, hm... Äh! Vända dygn - Starting tomorrow (Y)

/OMC. You have no reason to celebrate! You're lost in the labyrinth...


Lördag 21/8 -10 ---> Anything Can Happen In The Next Half Hour...


Everything seems to be closing in on her,
It feels just like she is being hunted,
But its all right, it's all good,
She's not aware, of his stare.

Jobbat hela dagen = Räv. ooooch Ikväll åker jag till Mörlunda, yee!

Nu är jag fan hungrig - Nudlar nästa (Y)

/OMC. Who remains when the curtain falls?
Who remains when the curtain goes down?


Fredag 20/8 -10 ---> Smorange.


Awesome låt jag hörde idag, som jag nästan glömt bort: He Is Legend - Eating A Book;

There is a monster in my room
We discuss movies over coffee
And I think it's quite absurd
Well he got hungry-Licked his lips
he shook my hand, and tried to eat me
And it's getting on my nerves

Don't you think it's strange that I've been reading
and still I don't know how to kill you
I'm trying hard not to meet you when I'm sleeping
still I don't know how to kill you


och Senaste nya favoritlåten: I Set My Friends On Fire - Things That Rhyme With Orange;

I only want you to think I'm fantastic.
I'll participate in what you believe,
If you give me the attention
Yeah, yeah thats the only compensation
I want to be included in your conversation.


Ye, det räcker så.

/OMC. I wanna see you explode.


Onsdag 18/8 -10 ---> Eff it!


Det är jobbigt att veta exakt vad man vill säga till en person men inte kunna sätta ord på tankarna. (Oj! Vad dramatiskt det lät, haha, men äh! Det är ju dramatiskt.)

Ja, det är väl ungefär vad jag har filosoferat mig fram till, idag. Vid fler än ett tillfälle har jag hamnat i den situationen denna underbara onsdag. Fy helvete! och Allt bara går fel, snett, och inget blir som man vill eller som man tycker att det ska vara... Imorgon kommer inte heller bli så mycket bättre... Nej fyfan, Tomorrow will suck. Jag måste hitta på nåt! Nåt riktigt kul, efter torsdagens alla tåkigheter! Så jag kan sluta sitta här och whinea och tycka synd om mig själv... - Nähä du, Fyfan va patetiskt! Nu lägger du av, Olivia Lind! - Okejokej, I will.

KOLLA IN FILMEN ORPHAN OM NI INTE HAR SETT DEN! Föfan, och The Stepfather, asbra filmer - Spännande och med bra storys (Y) En annan bra film jag och Knölen såg när jag var nere i Kalleskrona; The Killing Floor, lite konstig faktiskt men helt klart sevärd - imop då såklart, men jag gillar filmer som är lite speciella, som The Book of Eli, också en riktigt bra film - jaja, "förutom all propaganda", som jag får höra så fort jag säger att jag tycker den är bra ;) - och Number 23, ganska go film på nåt sätt, lite störd och sådär bara, heh.
Yea, you guessed it! Jag har haft lite filmhype senaste veckorna, men det är ju det bästa tidsfördrivet när man sitter ensam hemma och bara har allmänt jävla tråkigt, hihi! :)

Tänker också tipsa er om att checka in låten Inside of Love med Nada Surf, awesome jävla superfin, låt! (Y)

/OMC. I wanna now what it's like...


Onsdag 18/8 -10 ---> What?


You'll never make it if you can't speak for yourself.

Fan! Nu glömde jag vad det va jag skulle skriva...

Haha, hade riktigt kul igår i alla fall, det va awesome att träffa alla igen!
Men nu peppar jag redan för lördag, hehe (Y)

Tror jag flyttar till Mörlunda snart. Typ i helgen. Bara så att alla vet det nu liksom,
ifall att jag har missat att berätta det för nån...

Nej nu ska jag gå och spela Super Mario på mitt Nintendo 64, eller inte, vi får se...
Wait, I said what now? Äh, jag är trött. Haaaaj!

/OMC. Zombie.


Måndag 16/8 -10 ---> It's exactly what it seems ♥


Your words are infectious
Your eyes leave me breathless
I think it's safe to say you're deadly in your own way
I've never felt so alive until I figured you out ♥


Nej men hörni, idag har inte varit världens bästa dag va?
Hmpf, nej såna dagar längtar jag bara tillbaka till Karlskrona och världens bästa Köhler, eller till något annat av mina happy places. Blah! Varför måste det vara så segt, tråkigt och bara allmänt äckligt ibland!? "För att man ska uppskatta dom bra stunderna mer." säger en del. "Bullshit!" Säger jag. Nej, tack! Såna dagar klarar jag mig faktiskt jävligt bra utan.
(och Japp, ni gissade rätt, fick lite bad news idag som gjorde mig ganska pissed, ledsen och trött... Eller..! Så beror det på att jag varit instängd i den här varma äckliga lägenheten hela dan..?) Haha, Äh whatever, dags att sluta whinea för fan!

Imorgon är i alla fall en dag att se fram emot! Kalmar och massa mys står på schemat, wihii!

/OMC. What a passive thought when the truth is that I've taken your life ♥


Söndag 15/8 -10 ---> och?


Hej A Skylit Drive! Hehe, my god vad bra dom är, kan inte sluta lyssna!!

och Vad gör du idag då?
Nä, inget särskilt, har denna helgen kommit fram till att fyra timmars sömn/natt tydligen inte alls räcker för mig. Särskilt inte om man ska jobba dagen efter(både lördag, söndag). Dessutom var fyra timmar en överdrift, inatt sov jag bara tre, max. Såå, som sagt, jag gör inget särskilt, och kommer förmodligen somna framför datorn snart.

och Hur är det annars då?
Hm. Jo. Sämre ibland, bättre ibland. Definitivt bättre än för två veckor sen i alla fall.
Är riktigt glad att jag har några av dom där extremt jävla awesome vännerna. Lucky me!
Det är verkligen tur att ni finns, underbara människor, som lyssnar när det är det man behöver och är så roliga att umgås med att man bara inte kan tänka på annat när man träffar er - Utan er hade jag absolut mått sämre än jag gör. Såå, tack till er för att ni finns där för mig, mina superfina små älsklingar! Hihi! - Ni vet vilka ni är 

och Till alla er som läser detta!
Gör er själva en tjänst och kolla in låten Something med Escape The Fate, hehe. Jaa, vet att många av er tycker att jag har crappy musiksmak och att mycket av det jag lyssnar på är lite too much, men den här låten är ärligt talat bara helt underbar, rakt igenom! (Y)

Over and Out! Nu ska jag sova,

/OMC. And, now you wish that you ment something...


RSS 2.0