Söndag 28/2 -10 ---> Zombielunch? Nä, blä vad äckligt det lät x)


Hey, hur gick detta till egentligen? Att äta lunch till frukost känns mer som standard än ett undantag nu för tiden. Ja, jag är väl lite seg med att gå upp ur sängen på morgonen, men 12 är ju ändå inte så sent. Äh, jag vet inte, känns lite konstigt bara att alla lediga dagar har dom andra redan gått upp och först ätit frukost och gjort iordning sig och allt och sen när dom ska sätta sig och äta kommer jag där i mina god-morgon-världen-kläder och min hej-jag-vaknade-precis-och-syns-det-eller-?-frisyr. Ja, då känner man sig fräsch.

Lalalaa, räknade hur många skräckfilmer jag hade på datan förra veckan och om man säger så att jag hade 50 filmer så var minst hälften av dom såna där härliga små skräckisar, och nu är det ännu fler. Hihi, så nu ska jag gå upp och äte lite(frukost-lunch) och sen sätta mig och kolla på lite zombiesar - har typ 8 zombiefilmer och dom räknas inte(!) som skräckfilmer, det är ju bara humor. Eller okej, där va jag lite för kaxig kanske, klart jag tycker det är äckligt med massa zombies som går omkring och äter folk, men jag räknar det inte till skräckgenren eftersom det inte är läskigt på samma sätt. Jo, och dessutom, liite kul är det.

Jag har namnsdag idag! Hihi, var bara tvungen.

/OMC. Endings Without Stories


Lördag 27/2 -10 ---> Concerts, hair 'n' stuff. Heh x)



Hehe, tänkte bara slänga upp en bild så ni ser nya hårfärgen ode, grönt juu!


Haha, nää, jag bara luras! Men tyckte det blev lite grymma färger på förra bilden så var ju bara tvungen att lägga upp den också. Hihi, men det är såhär det ser ut på riktigt då, fast nu är ju denna bilden liite för ljus egentligen... Men äh, då får ni se det live istället, schnyggt är det i alla fall tycker jag, riktigt nöjd! (Jaja, och ursäkta att jag alltid gör så snygga poser ode också(NOT!), men kameran funkar inte om jag inte gör dom där små fula grimaserna, hah)

Kom precis hem till Högsby, inte satt en fot här sen i tisdags, härligt! Så nu sitter jag bara här och väntar på att tacon ska bli klar, äta det ikväll igen... Fast inte precis så att det gör mig nåt, hihi, mums! Bättre än Sebs diet det senaste dygnet i alla fall; McDonald's till lunch igår. McDonald's till middag igår. McDonald's till frukost idag. McDonald's till lunch idag. Fan vad jag hatar honom för att han inte blir fet. Fast egentligen är jag bara avundsjuk...

Okeej, och ett big time sorry för detta, men måste ärligt bara få säga det här;
Alltså. Vafan? Varför kan folk inte fatta att jag inte ska göra nåt särskilt ikväll bara för att jag inte känner för det!? Måste ju inte vara så att jag inte har hittat nåt kul att göra? Men klart folket tror det, jo men eller hur va!? Jag hade faktiskt flera olika val ikväll, så det så! Fyra stycken faktiskt. Så blä på er, jag är mer eftertraktad än mobbad! Dessutom har jag lite karaktär och behöver inte gå ut varje kväll om jag inte känner för det. Bara så ni vet, så var inte så snabba på att dömma, era små jävlar!

Får några dar sen hörde jag(aa, okej då, blev inbjuden till ett event på FB, men det låter bättre att säga att man hörde det) att det visst skulle bli en liten konsert på Monokrom snart - Whiplash. Låter som att det skulle kunna bli en riktigt nice kväll det där, gå och kolla på några av dom bästa lokala banden här omkring. Ja, kan ju inte neka till att jag blev riktigt pepp på det där faktiskt, fan ett helt år sen jag sist var på Monokrom dessutom(om man inte räknar när vi var där och filmade). Visst, i och för sig så var det ju Panic&Action Tour med dom underbara; Chemival Vocation, HerBrightSkies och Adept jag var på sist. Så det gör inte så mycket att det var så länge sen om man tänker på värdet av den konserten, hihi! Jaja, ville bara säga att det här evenemanget var riktigt välkommet nu, livemusikabstinensen har redan börjat smyga sig på... Inte varit och sett nåt sen Rookie! Shit...

Banging my head, into the wall. Trying to get rid of the voices inside..
Is this a dream or is it real? Ripping my heart out.


Ja. Jag har kommit in i en såndär åh-vad-jag-älskar-Chemical-Vocation-period nu igen.

/OMC. Crash, Crash, Buuurn


Lördag 27/2 -10 ---> Franz.


Sitter här hemma i Mörlunda nu med Franz Jäger och lyssnar på tysk punkrock..?
Haha, eller nä, lite för poppigt för att kallas punkrock kanske... Killerpilze är det i alla fall, ehe, så jävla fult namn men så jefla braa! Det trodde ni inte va!? Att jag lyssnar på såna töntigheter, men jodå, ibland funkar det med dom, All Time Low och Boys Like Girls. Bara för att dom är så fina. och Ich Kann Auch Ohne Dich är lätt en av dom finaste låtarna, of all times!
Bästaste texten också(och ja, jag fattar vad dom sjunger). Richtig Sheisse och Spring Hoch är också riktigt nahahaajsiga - Promise.

Hmpf, och om några timmar är det bussen igen, till Högsby den här gången, som gäller... Men det är bra att det är kalas för kusinen, för då ska jag äta massamassa kakor(!) och bli superfet! Wohoo på det!

"Jaa, men du vet, om man söker på det så kommer det upp allt som har Bert i sig... Eeh..."
 - Smartaste Lind.

"Jag vill fika på Wayne's Coffe nån dag, så jävla god smoothie."
"Oo, ja! Jag också, och dom har asgod panini där också ju!"
"Kanini?"
 - Smartaste Köhler.

Imorgon kommer min underbara pojkvän äntligen hem också, hihii!
Wiie på det, och ååh vad jag längtalängtar!

/OMC. Lost And Found

Fredag 26/2 -10 ---> Bilds x)


Hah, okej, jag veeet att en del av bilderna suger hårt(dom flesta)! Ber om ursäkt för det, men det är faktiskt inte så lätt när man är världens sämsta fotograf med digitalkamera..
= Borde verkligen skaffa mig en bättre = En system..


Okaaaj, börjar med första bilden som togs då, från tisdagen.. Hm, mat eller? Haha, det första vi gjorde när jag kom ner - Äta! Jag gick till donken och Maja gick ända till Kina.


Whiskey och McFeast(utan tomat!)..?


Efterrätten(Majas från början men som blev min till slut)... OBS! Det är en friterad banan! Ser lite mysko ut? Ahaha, visste knappt om jag skulle våga äta den.. Pfft, jodå!


Lana? - Nej. Det gjorde vi inte. Men ser nästan ut så?


Karlskrona by night, hehe, promenad på tisdagskvällen :) - Miss Knöl.


Karlskrona by night, hehe, promenad på tisdagskvällen :) - Fängelset.


Karlskrona by night, hehe, promenad på tisdagskvällen :)
- JETs slogan. Töntigaste nånsin? Möjligt.. Mycket möjligt.


Karlskrona by night, hehe, promenad på tisdagskvällen :)
- Ehehee, sorry, jag var verkligen bara tvungen.



Karlskrona by night, hehe, promenad på tisdagskvällen :) - Läskigaste nånsin? Möjligt.. Mycket möjligt. Hah, nej men inte så mysigt heller precis.. Blah på sånadär äckel!


Karlskrona by night, hehe, promenad på tisdagskvällen :)
- Polenfärjan? Liite suddig bild = Olivia är skakis, för hon fryser.


Karlskrona by night, hehe, promenad på tisdagskvällen :) - Polenfärjan, liite bättre bild i alla fall, men tog denna mest för jag tyckte att isflaken såg en aning awesome ut.



Karlskrona by night, hehe, promenad på tisdagskvällen :)
- Majas korg? Nä. Det var det visst inte, inte egentligen. Haha, men jag höll på och lägga ner lite saker i den när jag upptäckte att det visst bara var några backar.. = Smart Olivia.


Karlskrona by night, hehe, promenad på tisdagskvällen :) - "Här då Maja! Dom här kostar bara 8 eller 9 kronor! Eeh... Eller, hm, vänta nu?" = Smart Olivia.


Karlskrona by night, hehe, promenad på tisdagskvällen :)
- "Hmm? Fan, är detta flytande tvål!?". Observera att det står det på dom. Så, nej. Det är INTE flytande tvål, det bara står det för att det är kul... = Smart Maja.


Karlskrona by night, hehe, promenad på tisdagskvällen :) - Äcklig björn som är stor som ett as. Läskigaste skyltfönstret nånsin? Möjligt.. Mycket möjligt.


Ööh, alltså jag undrar om det verkligen är tillåtet att vara såhär snygg när man precis vaknat, en onsdagsmorgon, i Karlskrona, klockan 8? Nä, det borde vara olagligt. Haha, det bästa va i alla fall att bara gå och lägga sig igen efter denna "promenaden".


Jag tror att nog faktiskt att vi två var dom snyggaste i hela K-krona denna morgon, med mjukisbyxor och assnygga och superbra skor(det var typ 40 minus ute då).


Lana? Tss, nejnej, inte nu heller.
Nädå, det här är bara när vi håller på och startar peppet inför utgången lite senare.



Min Baby Nä men hela tiden, så fort vi skulle hålla på och fixa oss och greja så var jag där, kom där med stolen och min älskling - Fram med datan och musiken fiffan! och ja, jag har en väldigt ohälsosam relation med min dator.. Okej, nej. Det där lät liite fel men jag älskar den ganska mycket för mycket och är alldeles för beroende av den för mitt eget bästa!


Bjuder vi på den? Ja, vi bjuder på den.
Haha, tur att Köhler alltid är så söt i alla fall... Fan va blek jag är då! Uscha, men det gör inget den här gången, bara för att vi hade bäst(!) sen när vi gick till Nivå och PM och Playbar och Michel's, lite efter det att detta kortet tagits -
 Jaa, fler såna kvällar tack!


Schebabben och kyrrosen är alltid ett måste efter utgången! Hihii


"Gör Reinfeldt arbetslös! Innan du själv blir det." - Ja, förmodligen den sämsta bilden hittills men Reinfeldt var så himla söt på det där kortet att han bara var tvungen att få vara med här. Himla gulligt att märket satt på en bild av en ost i skyltfönstret till Hemköp. Passar lite med budskapet? Typ; "Hey! Du stinker(som en ost?), Reinfeldt!" ... Eller..? Jag vet inte.


"Lalalalalaaa, va? Vadå? Jag har inte gjort nåt..?"
Haha, nej men lite söt den här bilden är om man tänker så. ... Det var efter detta jag halkade så det här är sista kortet från dagarna med Köhler i Karlskrona



Jag i mina asnajsigasuperduperawesomenyafina-sånasomjagharletatefterjättelängeochhejjagälskardomleggings, på bussen hem, hihii!

/OMC. L, O, L, O, L, O, L, O, V, E


Torsdag 25/2 -10 ---> Finally!


Åhåå så var man äntligen hemma då, tar fan på krafterna att åka buss från K-na till Kalmar, sen tåg därifrån till Berga och sen buss igen(!) hit till Mörlunda...
Nej det är i alla fall inget jag tänker göra om imorgon precis!

Har äntligen börjat kolla på sjätte säsongen av OTH nu också, haha, det var fan på tiden! Kan jag tycka... Haft den på datan i typ en vecka nu. Hej! Jag är lite överdrivet sentimental och ja, jag började nästan gråta när det var Peyton han ringde till. Ahaha, och jag som inte ens gillar serien egentligen! Eller, jo, den är väl helt okej men inget slår O.C.! Verkligen inte, inte Community, inte Being Human, inte True Blood, inte Everwood, inte ens Glee! Nej, inget - O.C. is the shiiiieeet, mohahaa..

Okaj, och bilder från Karlskrona(eller ska jag kanske säga Carlscrona? Ehe..) kommer lite senare ikväll, hihi!

Jaha, och nu ska jag minsann pressa mig upp ur soffan och hänga med Seb ut.
Härligt att det snöar igen förresten! - Nej.

/OMC. Get Cape. Wear Cape. Fly.


Torsdag 25/2 -10 ---> Efterklockanåttatalk :)


Kom hem från "tha pubrunda", så att säga, för ett tag sen... Ja, 2½ timme för att vara ganska så exakt... Hmm, kan man vara "ganska exakt", egentligen? Näää..? Men man säger ju så... Äh! Sitt inte här och läs mina sent/mittinattenblogguppdateringar...
Mina efterklockanåttatankar - Ja, för fram till klockan 8 är jag sane(så mycket det går i alla fall), sen går det bara utför. Ahaha!


VoffVoff :) Hihi, söööt vovve jag fotade - På dörren utanför Hemköp x)
(
Ååååhh, fyyyy, vad TÖNTigt det där lät! Jefla fjortis, AHAHAHAHAHAHAAA!)

Hehe, har klarat mig hela vistelsen här borta i Blekinge utan att ens ha halkat en gång! Määen! Självklart, var ju något tvunget att hända mig, och det hände på vägen hem efter lite chebabb och kyrros på Michel's... Eftersom att jag var den av oss som hade mest klackar ikväll hamnade jag ju då en bit bakom Knöl(och nej, det var inte för att jag var tvungen att leka turist och stanna och ta kort på allt - inklusive den där söta lilla tecknade hunden - se bilden, heh), vilket egentligen bara var tur! Annars hade hon förmodligen skrattat ut mig när jag halkade till på isen och slog i marken med rumpan(buhuu)... och nej, jag ramlade inte - slog i, som fan. Inte det skönaste jag varit med om, slog i handen också och har fortfarande ingen känsel i den... Känns helt weird att skriva nu, måste liksom gå tillbaka och kolla om jag verkligen tryckte ner den där tangenten och raderade den där meningen och så. Meheen, "det blir nog bra med det ska du se"(- Åh vad jag älskar det där! Bäst när han säger det! - Ja, det är det där citatet av Jonas Karlsson i Kim Novak Badade Aldrig I Genesarets Sjö alltså.).
Fast det pinsammaste var precis efter det att jag ramlat, när jag höll på och resa mig upp där på mina ostadiga ben - måste sett ut som Bambi - för då kommer det ju såklart folk gåendes runt hörnet! Två småpojkar som skriker "HEJ!" efter oss. När dom fortsatte med ett "Hur mår ni då?" blev jag riktigt nervös, trodde nästan dom skulle börja jävlas med mig bara för att jag ramlade, för det är nåt jag ärligt kan säga att jag hatar. När folk ska komma och börja tjata och härja och ha så jävla kul åt mig bara för att man råkat göra nåt som uppfattats som pinsamt för dom. Bah! Jefla människor alltså... Men äh, inga problem där vettni, nejdå, och sen gick jag och Köhler hem för att kolla klart på Bröllopsfotografen som vi såg typ 20 min på igår och 10 idag, haha, tur att jag redan sett den!

Hmpf, funderar på om jag kanske också skulle gå och lägga mig snart? Upp vid tio imorgon... Eller... Jaa, idag blir det ju, ehe! Åka, härifrån - till Mörlunda, vid 12. Bah, kommer bli riktigt segt! Men vad gör man inte för att få åka dit? Saknar faktiskt hem lite, hihi!

Som sagt, läs inte sånt jag skrivit efter klockan åtta, hah.

/OMC. Community


Onsdag 24/2 -10 ---> Wouuw.


Herreguuud! Dagarna här borta i Blekinge har gått så fort(!) och har - såklart - redan hunnit bjuda på mycket skratt(för mycket?) och en hel del galenheter, hehe.. Fyyfan vad jag inte vill åka hem nu, finns ändå inget att göra där hemma när bästa Köhler är här och inga andra roliga peoples är hemma.. Nej. Därför åker jag inte hem ikväll i alla fall - Nä, tonight ska vi minsann ut och göra Karlskrona osäkert, mohahaa :)

Har varit duktig och börjat fota massa nu också! Men dom bilderna får komma upp här när jag har kommit hem. Haha, och kommer det minsann skrivas om några av mina favoriter också (Y) och - Ja, du kan börja förbereda dig på att skämmas Maja Köhler, hehe, för då kommer jag berätta om alla våra brightaste stunder!

Yeah, fixade En Ängels Tålamod igår också, hehe, så jefla kuuul! Kollat första säsongen igår och idag, gick ganska fort tycker jag.. Bara att fixa andra nu då, hihi

och just nu vill jag bara ta upp en pistol ur bakfickan och skjuta miss Köhler i huvudet för hon sitter här och spelar ÄckelRihannaApstärtsMusik(borde inte ens få kallas musik)
- B-B-B-B-B-BLLLLÄÄÄÄÄÄÄÄÄHHHH! :'(

/OMC. Don't Shoot Me Annie Oakley.


Måndag 22/2 -10 ---> Att jag är så smart.


Vaknade igår och var bara barnsligt sugen på att gå upp och baka nåt gott, hihi, så letade upp några gamla, dammiga recept som jag inte kollat igenom på flera år kändes det som. Sen inhandlade jag massa marshmallows(haha, fick lite blackout där och kom inte på hur det stavas = Fick googla det, fast jag hade rätt, hihi), choklad och annat gott.
Slutade med att jag fick ihop lite chokladmuffins, som det skulle varit Dumlekolor i egentligen men som jag stoppade i lite marshs i istället, chokladmousse och marshmallowsfudge, hihihiiii! Det blev suuupergott! Mummms, älskar att blanda ihop marshmallows och choklad i kakor och sånt - Bäst!

Resten av dagen spenderades med miss Köhler och ledde till endel knasiga situationer, som vanligt... Liite nervös för att umgås med henne typ fram tills på torsdag, ahaha

Hehe, va inne på ICA igår och skulle shoppa chips och sånt till kvällen;
Olivia(Börjar härja somfan): Alltså, fy va jag stör mig. Dom har aldrig dom där bearnaisechipsen här inne på ICA, alltså, inte för att jag vet om jag vill ha dom eller så, men jag menar, jag bara stör mig.. Alltså, dom har dom typ överallt och ICA - Som ändå brukar ha dom flesta sorterna och så, jag menar
Maja(Avbryter, och pekar på en hylla): Olivia.. Dom står där.
Nejnej, vi skrattade inte alls efter det. Haha, fyyy, vad smart jag känner mig ibland. Blind.

Senare hemma hos Knöl när vi kolla film ode, sätter i sladden för att ladda datorn;
Maja: Hm, va konstigt, när jag sätter i laddaren brukar alltid min dataskärm bli mycket ljusare...
Olivia: Jaa, vadå - Blev inte min det nu eller?
Maja: Nää..?
Olivia: Va? Va konstigt, det brukar den ju alltid bli.
Jag börjar hålla på och trycka i kontakten och ta ut den igen, testar olika energischeman för att se om det händer nåt, om det blir nån skillnad.. Maja tröttnar och går iväg, jag fortsätter...
Olivia: NU! Nu funkar det här... Eh.. Nej, förresten det var inget...
Fortsätter hålla på med den där jävla sladden, vet inte varför egentligen, inte för att jag bryr mig så mycket eller för att det är livsviktigt precis.
Det är nog mer bara en principsak, vill verkligen få det att funka, vill inte ha fel.
Men, så till slut upptäcker jag vad det är för fel.. och jag har nog aldrig gjort nåt som fått mig att känna mig så dum, så jävla trög, förut(och det säger inte lite)..
Eller jo, klart jag har gjort värre saker, men det här måste fan ta nåt pris i alla fall.
Olivia(Får världens skrattanfall): AHAHAHAHAHAHAHAAA!!
Maja(Kommer tillbaka in i rummet): Hah, vad är det? Löste du det eller?
Olivia(Har svårt att andas, prata): Ahahaha, aaa! Hahaha, koolllaaa!
Lyfter upp andra änden på sladden - Som uppenbarligen inte ens sitter i ett eluttag.. och inte heller har gjort det under hela tiden jag hållit på och dampa mig över att min dataskärm inte började lysa starkare när jag satte i laddaren. Alltså, inte min brightaste stund. Bara det att det var en så jävla onödig sak att störa sig på från början. Haha, men det är ju fel att påstå att jag och Knöl har tråkigt ihop! Ahaha

Äh, och nu ska vi gå och möta det där älskade lilla mongot igen, hehe, altid lika spännande eftersom man aldrig riktigt vet vad som kan hända när vi är på g.. Hihihii, knasbolligt!
Kolla skräckis idag igen, fyfyfy, kommer inte kunna sova efter den här veckan om vi ska fortsätta såhär; My Bloody Valentine igår och The Collector idag. Har hört att den ska vara bra - Läskig. Men det är bra, bara att hoppas på det, för hur mycket jag än hatar det så är det alltid lika kul att se såna äcklingar, yeaas!

/OMC. Let's Hope It's Got A Happy Ending


Lördag 20/2 -10 ---> 30 sec .


Gårdagen blev hellyckad!
Yepyep, först åkte vi till Stenskallehult(eller, Påryd, hah) kollade Eva & Adam, åt chokladmousse och fixade oss inför festandet i Emmaboda. Fast jag hann självklart inte byta om innan så fick greja det i bilen - Ja, det behövdes lite skills för att klara av en sån sak, men är man bäst så är man, heh. Efter lite Ronjafyllernittonidagfirande med massa god mat och cheescake åkte jag minsann till M.ås och till bästaste - O Så, det är där lördagen har spenderats, hihi! Fast nu är jag mest lessssen, bara för han åker till Teneriffaäckel ikväll. Jaaa, men okej då, är väl lite avundsjuk på det kanske.

En annan sak som inte är så kul.
30 Seconds To Mars(!) kommer till Sthlm i mars. Till Stockholm liksom, FATTA! Åååh, vad jag vill dit.. Skulle typ kunna tänka mig att gå om 3an igen, bara för att få gå på det! Haha, konstigt exempel kanske, men för er som vet vad jag tycker om skolan, läxor, uppsatser och prov - och alla underbara lärare - Ja, ni fattar. Men bläääh då, vad jag vill dit!!

Nehepp, nu ska jag minsann gå upp och få i mig lite tacopaj, mmmums på det!

/OMC. Can't Stop This Feeling

Torsdag 18/2 -10 ---> Whinea?


Hoppsan!
"Försov" mig visst lite, idag igen... Hah, men MÅSTE ärligt börja gå på engelskan!
Har inte vart där på typ tre veckor och det blir ju inte precis lättare och lättare att ta mod till sig och gå dit heller... Bara för den där Jävla PMSeva! Alltså, hade vi bara inte haft henne hade jag förmodligen gått dit liksom, då hade det ju i alla fall inte varit döden att vara där. Nej, fy fan för henne säger jag bara!

Äh, så nu sitter jag i alla fall här i M.ås igen.
Känns lite tråkigt att vara här när inte är det, inte träffas förrän imorgon igen.. Men det värsta kommer ändå va sen på lovet, att inte ses på hela veckan, blä!
Usch, vill verkligen inte åka in till skolan heller. Tur att det bara är rörlig bild kvar då och så, och sen ska jag minsann träffa Z när hon slutar, hihi, det gillar vi i alla fall!

Lalalalalalalaaa, och imorgon blir det först skola, sen Emmaboda och sen tillbaka hit och lite fest. Niice att slippa spendera hela sin helg i högsby i alla fall (Y) Bäst med lov efter det också! Händer massa andra trevligheter då, träffa en viss liten miss Knöl och åka ner till K.krona nån dag igen kanske? Men jag hatar fortfarande Teneriffa. Vill också åka dit... Eller utomlands i alla fall, fiii va härligt det är alltså!

Tjena vilket whineblogginlägg det här blev... Tråkig jag är...

Hehe, kan ju berätta en sak som hände igår då;
Slutade skolan vid 11 och skulle åka hit vid 3 egentligen, men liite segt att vänta så länge kände jag, så jag ringde mami istället, som var i Kalmar då och åkte med henne hem. Sen skulle jag ta en buss från H.by då tänkte jag, men när jag kom till stationen så var det bara en såndär liten buss, en ful liten blå sak, och den var självklart redan full. Så då var det jag och två nissar som inte kunde åka med och istället fick KLT sätta in en taxi = Nervööös Olivia. Vafan, hur skulle jag hinna med anslutningsbussen från B.måla när det var väntetid på 7 minuter och taxin kom typ en kvart efter att bussen gick från H.by!? (Att jag skulle åka taxi med tre okända män gjorde ju inte heller saken bättre precis, haha, ja, är lite nojig av mig ibland.)
Nä, det skulle jag ju aldrig hinna, men det fixade sig, fick gå av i Ålem istället och hoppa på bussen där. Fast sen blev det lite jobbigt igen.. Jag har väl föfan typ aldrig åkt buss hit! Eller, jo, men det känns som länge sen.. Så nervositeten kom ju tillbaka när bussen började köra mot Timmernabben, haha, kunde inte tänka klart och var tvungen att slänga iväg ett sms; Nu åker bussen genom Timmernabben, kommer jag till Mönsterås ändå? Men jodå, det gjorde jag ju såklart, hehe, fast jag tyckte allt att det var en ganska jobbig resa hit!
Fy! Jag hatar verkligen KLT och SJ och deras psykiska problem.. och när dom inte kan hålla tider eller se till så att tågen(eller riktiga bussar! och inga jävla små mesbussar) går.

Yeah, och nu lyssnar jag på Fireflies med Saosin - Underbart! Riktigt härlig låt.

/OMC. Do You Understand?

Onsdag 17/2 -10 ---> OS?


Ah vafasen alltså... Vafan är "OS" egentligen!? ... Nejdå, jag är inte helt efter, vet nog allt vad OS är. Men det är ju bara så jävla ointressant! Förmodligen det tråkigaste som nånsin visats på tv, ja och VM då... All annan sport också förresten, hah..
Så får jag bara fråga en sak - Vem fan bryr sig liksom!? Det enda den där skiten gör är att sno åt sig en massa tvtid så dom måste visa det istället för nån riktigt bra serie, annat program eller en bra film! Nej fyfan vad sur jag blir! Usch för all sport .

Sitter på rörlig bild lektion nu och folket diskuterar det där halvbra programmet Halv Åtta Hos Mig. Som förmodligen hade varit bra om det inte hade varit för den där äckliga kommentatorn som härjar hela tiden och inte är det minsta rolig, som han tror! Bläh vad såna männiksor är jobbiga, som inte fattar att dom inte alls är så roliga som dom själva tror.
Hur som helst hörde jag nyss att denna veckan utspelar sig programmet här i Kalmar, och då tänkte jag att; Hm.. Är jag den enda här som har missat att dom är i Kalmar eller? och ja, det är nog precis så det är för nu kom jag på att jag har hört andra prata om det, bara att jag har slutat lyssna så fort jag har hört orden "Halv Åtta Hos Mig". Det brukar va så jag funkar, slutar lyssna mig när det handlar om nåt jag inte kunde bry mig mindre om.

Heh, sitter här och skriver och lyssnar på Alesana, när jag egentligen borde skriva på manuset som ska läsas upp om en kvart, och som jag inte ens är halvklar med än :)
Jaaaao, så ska väl kanske ta och göra det nu.. Kanske.

/OMC. I'm Scared To Death And Have Myself To Blame

Tisdag 16/2 -10 ---> Bildupdate x)


Hoho, har märkt att det är fler som börjat kolla in här på bloggen, trevligttrevligt, keep up the good work people! Ja, har väl tänkt mig att jag ska börja med att slänga in lite bilder också, lite intressantare att läsa då kanske...
Men känner väl att jag är lite för lat för att hålla på och fota och redigera och sånt, hah.


Så här kommer en jag tog igår då, meningen var egentligen att jag skulle ta en bild där man ser mitt nya awesome nagellack, heh(så ni behöver ju kanske inte tänka så mycket på själva bildkompositionen).. Men det slutade med att det blev ett styck profilbild(på FB assooo) istället - och att jag lägger upp en här nu då(OBS! Inte samma), men det är faktiskt bara för nagellackets skull! Hah, så checka in det fiffan! Okejokej, kan väl erkänna att jag är väl kanske lite överdrivet förälskad i det, men det är seriöst snyggt! (Y) och - NEJ! Jag är verkligen inte så vit som på bilden i verkligheten, ahaha, viktigt! ^^

Kvällen blev förresten helnice, träffade Z några timmar.
(Hon som jag skulle tränat med idag men som hade vart i Aboda hela dan, försökt lära sig åka snowboard och därför hade för ont i fötterna för ett pass på gymet, hah.)
Så slapp sitta hemma, usch, såna kvällar är bara för jobbigt!

och ÅH! Äntligen är det onsdag(okeeej, om fem minuter då)! Så nu ska jag bara sova några timmar, sen hänga i skolan ett tag och efter det blir det äntligen myyys i M-ås, hihihii!

/OMC. Under The Knife


Tisdag 16/2 -10 ---> Tidsoptimism leder till tågkaos?


Lite sur jag blev igår när det inte gick att logga in här. Hmpf, dåligt!

Roligare att skriva om det samma dag men nu tänker jag berätta i alla fall;
Sista lektionen på måndagar slutar vid halv 4 egentligen och då blir det oftast lite stressigt om man ska hinna med bussen som går 5 över halv från stationen, men man brukar hinna till slut. Igår höll dock Micke fortfarande på att gå igenom massa repetition inför provet som vi skulle ha idag, när klockan nästan var halv! Men jag tänkte det att; Nej. Jag vill inte vänta på tåget, jag ska bara hinna med bussen!
Hur som helst så satt jag där, stressad som fäen, och väntade på att han skulle bli klar. Men nähä, han hade ju massa kvar att gå igenom(kändes det som)! Så till slut gick jag i alla fall och då var jag bara en aaaning sönderstressad. När jag var utanför Jenny Nyström hade klockan hunnit bli nästan 5 över halv och jag kände att jag aldrig skulle hinna.
! Händer självklart det värsta som kan hända, typ. Jag halkar! Såklart. Vad annars? Halkar och hamnar mitt i en stor snöhög. Liiiiiiiite förbannad jag blev då? Fy helvete, ni kan vara glada att ni inte var där då!
Hur som helst så hann jag med bussen och blev på lite bättre humör(tur det). Fråga mig inte hur det kunde vara möjligt för mig att hinna, för jag har verkligen ingen aning, men det måste nog ha vart ett mirakel alltså.. När jag hade satt mig hittade jag dessutom min älskade iPod som jag hade letat efter på vägen till skolan också, så då va jag riktigt nöjd. ... Men fortfarande snöig.

Alltså. Jag fattar inte riktigt vad jag håller på med?
Idag va ännu värre än igår! Hah, och nu tänker ni säkert; Hm, hur kan det ens bli värre? ... Eller gör ni inte det, men hur som helst ska jag tala om för er att det kan det absolut bli!
T.ex. började dan med att jag försov mig... Nejnej, inget ovanligt det där, att Olivia försover sig. Men det sjuka var att jag vaknade lite mer än 5 över halv 8... Tåget går vid 10 i.. och det tar 10 minuter att gå dit, you do the math. Haha, bra jobbat eller vad!? Men jag hann! Helt galet!

Okejokej, fattar att det inte kan vara så kul om att läsa om mig och mina bussar/tåg hela tiden, men vafan, det är ju då man kan hamna i riktigt konstiga situationer!

Idag efter skolan blev det också sådär knasigt, fast när jag skulle med en stadsbuss in till stationen för att hinna med tåget hem..; Lite innan 5 över 12(och tåget går 12:34, så redan där kände jag lite tidspress) gick jag ut mot hållplatsen vid bygg för att jag tänkte hinna med en buss som går vid 5 över då, men nähä. Såg den åka förbi precis när jag gick utanför dörrarna = Missade den med typ 2 minuter = Jätteglad Olivia.
Gick i alla fall och ställde mig för att vänta på nästa buss, men vid 10 över klarade jag inte av att bara stå där längre så började gå mot Norrgård eftersom att det går fler bussar förbi där. ... När jag var nästan exakt mellan båda hållplatserna kommer bussjäveln som jag hade tänkt vänta på vid bygg! Så missar ju såklart den också!! = Inte sådär småsur längre utan en riktigt jävla förbannad Olivia!
Gick och svor över dom jävla bussfanskapen hela vägen till Norrgård.
När jag kom dit så var klockan dessutom ca 20 över och jag började känna mig ganska så stressad, tänkte på om jag skulle gå därifrån, skulle ju hinna in till stationen på 10 minuter.
Men precis då kom det en buss! Så hoppade på den. Lalalalalaaa, den svängde ju såklart in för att köra igenom stan också! Fy fan. Då började jag fundera på vad det hade stått att den skulle åka och tänkte att; Skit samma, jag hoppar av vid brandstationen och går in istället.. . Så det gjorde jag, och då var klovkan 5 i halv 1! Shit, jag kommer aldrig att hinna!, tänkte jag.. Eller nä, men dom rätta orden som tänktes är alldeles för hemska för att skrivas här. Hur som helst så var klockan halv när jag var på stationen.
Så, hur galet det än är, hann jag med det tåget också! Nä, jag fattar bara inte det här.. Superwoman? Ahaha, nä, förmodligen inte. Har nog bara liite tur(i oturen?) ibland.

Hihi, tycker allt att jag fick till en lite klurig rubrik idag!

Tråkigt.
Skulle tränat idag.. och då tänker ni kanske; Ööh, aa, eller hur va? Olivia - Träna? Knappast.. . Men johodå! Skulle faktiskt ha gjort det, packade väskan och allt.. Men så blev det inte av eftersom att jag förmodligen är världens fattigaste människa just nu.. - Nej, det vet jag väl förhelvete att jag inte är! Men det känns så, jag måste också få klaga lite, faktiskt.. - och hade nog därför svältit mig till döds om jag hade utsatt mig själv för att träna utan att ha ätit mer än nån äcklig liten soppajävel idag i skolan.
Blah, så nu kommer jag ha tråkigast hela kvällen! Usch, detta kommer säkert bara sluta med att jag sitter och tröstäter chips och kollar på film.. Eller nåt..
Hm, funderar på om jag kanske skulle ta och se om Community igen? Det är verkligen  bra! Att det är lätt värt att se om! Eller kanske fixa nån annan intressant serie? Vampire Dairies och FlashForward är två som jag är lite nyfiken på...

Äh, det blir nog bra med det ska du se...
Hehehee, och nu ska jag gå upp och skämma ut Sammie, inför hans kompisar, bara för att jag har så sorgligt tråkigt och bara för att jag är så jävla ond! Mohahaa..

/OMC. Greatest Hits

Söndag 14/2 -10 ---> Hjärtan?


"Alla hjärtans dag? Vafan är det? All ångests dag säger jag bara. ... Hmpf!"

Yep, det är väl ungefär så det brukar låta när folk pratar om den här dan med mig. Men inte idag! Nej, för idag har förmodligen varit min bästa alla hjärtans dag hittills, hihi

Tycker det räcker med det, känner att det inte behövs sägas mer än så. Hihi, bäst!

/OMC. Wouw


Lördag 13/2 -10 ---> Cinq?


Wohoo, riktigt nice kväll igår alltså!
Okej, så Öland får helt klart godkänt av mig. Hah, problemet är väl bara "Hur tar vi oss hem imorgon egentligen?"... - Som vanligt alltså. Pfft, men det löste sig ju bra, fast inte helt okej att stå och vänta en halvtimme i det kallaste Köpingsvik nånsin bara!
Jaja, så nu sitter jag i M-ås och väntar... Ahaha, härligt att jag som hatar att vänta mer än nåt annat typ inte har gjort annat idag - Tss... Nedå, men bara det är värt det så, och nu är det verkligen det! Hem och äta lite fajitas ode snart! Hah, fast det är inte heller helt okej;
Att jag nyss va och åt på Donken och redan är hungrig igen... Äh, men en sånhär dag(en "dagen-efter-dag") får man faktiskt va lite tjock och äte för mycket, tycker jag, ehe!

Blablabla, och nu vill jag hem och duscha och äta massamassa fajitas!

/OMC. The Sharks That We Are


Fredag 12/2 -10 ---> Fredagsmys :)


Godmorgon!
Missade första tåget idag... Skulle åkt med det andra men då hade jag haft lektion i en halvtimme innan jag skulle hem igen - Onödigt? Ja, en aning.
Så, alltså, vaknade jag precis(mohahaa) och nu ska jag snart upp och fixa massa.
Blablabla då vid ett, och sen middag.. Men efter det blir det minsann Öland(wiiie) och fäääst, med bästa sällskapet! Hihihii

Åh, fyyy vad jag gillar Glee alltså! Så jävla braaaa!
Communtiy då!? Också en såndär superserie, absolut! Det roligaste jag sett på länge! Ehehee, och Abed är lätt bäst. Aldrig sett en så bra karaktär i nån serie förut tror jag, hah.
Men gillar ju dramaserier också. Jag menar, kolla bara på O.C., OneTreeHill, Gossip Girl, Grey's Anatomy och alla dom! Så, men det bästa med Glee är nog musiken alltså.. Så fort nån av dom sjunger blir det bara sån jefla feeling i musiken, och det gillas!
Kollade klart på båda dom första säsongerna på, ja, max 4 dar. Ahahaa, nöööörd! Yepyep!

Hah! Såg nu att idag är det 2 månader sen jag fyllde 18! ...
Nee, men härligt att alla andra redan har börjat fylla 19 då...

Äh, nu vill jag bara att tiden ska gå fort känner jag... Både idag och resten av terminen, ahaha, men ärligt. Vill verkligen sluta, och ta studenten ode, nuuu! Hihii

/OMC. I'm Weird 'Cuz I Hate Goodbyes


Torsdag 11/2 -10 ---> Misery update (Y)


Körlektionen gick åt helvete förresten! Om ni ville veta alltså...
Behöver väl egentligen inte säga mer än så, men bara för att ni ska kunna skratta lite åt min misery, tänkte jag förklara exakt hur mycket åt helvete det gick;
Det började ju då, såklart, med att jag först av allt kom dit, en aning, för sent. Så Meti stod redan där med telefonen i handen och välkomnade mig med ett "Heej, jag tänkte precis ringa dig igen, tänkte att du kanske hade glömt". Sen, hade jag såklart glömt kortet nånstans så kunde inte betala idag, visst, inga problem att göra det nästa gång men ändå skönt att göra det den gången man kör, så man har det gjort.
Seeeen, vet jag inte riktigt vad som hände? Fick total jefla blackout och kom knappt ens ihåg hur man skulle starta bilen, pch på det så tänkte köra iväg med handbromsen fortfarande i, hah. Fick dessutom ett styck motorstopp i en korsning lite senare också och resten av tiden la jag mig i fel filer, glömde växla ner, höll kopplingen nere under i stort sett hela lektionen och gasade alldeles för mycket hela tiden.
Nej! Det va verkligen inte min dag idag kände jag... Kom fram till att jag inte tycker om bilar och att dom, verkligen, inte tycker om mig.

Obs! INTE bra heller att sitta själv på tåget hem och somna när man är så jävla trött som jag va idag och lyssna på alldeles för hög musik(så man inte hör något annat). Nehe ni, ingen bra kombination alls. Ja, alltså, i alla fall inte om man vill gå av på rätt station och inte vakna i typ Vimmerby om man ska till Högsby, som jag förmodligen hade gjort om jag inte blivit väckt... Ahaha, så dålig!

Confession of the day; Oo, Olivia gillar faktiskt en mainstreamlåt, EN!
Fast jag lyssnade på den innan den ens hade spelats på radion. Nu är den dock förmodligen en av dom mest spelade på Mix och Rix och skit... Men det värsta hörde jag på radion i tisdags! Tydligen har dom små asen gjort en äcklig jävla rövremix på låtfan också!
Ursäkta, men kan ärligt säga att jag hatar fan remixer! I alla fall på låtar som redan är bra, innan. Uscha, det känns så jävla onödigt bara. Att förstöra en bra låt på det sättet. Hmpf!

Gårdagen i Karlskrona va förresten bäst, om någon undrar, hiih!
Slutade ju då skolan vid 11 och åkte dit vid 12. Började med att kolla på Prinsessa - Förmodligen mest för att jag och Knölen är så head over heals for Anastasios Soulis att vi har sett... Hm, jaa, tror fan vi har sett alla filmer han har medverkat i! Nästan i alla fall, annars har vi bara missat nån... Ahaha, kuuul, men ni kan ju i alla fall bara inte komma och säga att han inte är eye candy? Hihihihihiii, mums fiffan!
Sen blev det en liten stund på stan, hämtade biobiljetterna ode, och jag köpte det förmodligen snyggaste nagellack jag nånsin har ägt! Satan! Neonlila, riktigt niice (Y) ehee...
Efter det gick vi hem och väntade på folk, umgicks med dom, fixade och sminkade och bytte om och grejade inför bion. Åt lite schebab och giiros och sen blev det biotajm då; The Wolfman! Hah, hörde att den bara hade fått 3/5 i nåt betyg men whatever, jag tyckte den va nice - Bra story och allt, bra skådisar och lite lagom läskig sådär, jappjapp det gillas! När bion va slut blev det dessutom en sväng på puben(va allt lite nervös, för alkolåset, idag när jag skulle starta bilen på körskolan) och sen hem och soova!
Nä, för er låter det säkert inte som något speciellt men det är alltid bäst när man umgås med den där lilla Knölen, mihi!  och fy helvete va kul vi har! Finns inget att jämföra med!
Men inga av våra galenheter är helt okej att skriva om i en blogg, ahahah, så det håller vi för oss själva tycker jag :)

Haha, har ingen aning om vad jag har skrivit nu och är alldeles för trött för att läsa igenom det igen. Så, ni får ursäkta mig om det är massa stavfel och konstig grammatik. Heh.

/OMC. It's Hard To Say "I Do", When I Don't


Torsdag 11/2 -10 ---> Alla är vi lite evil ibland :)


Jaa, kände mig lite tvungen att förklara mitt utlåtande;
"Igår såg jag tre pensionärer mobba en dvärg."
Men det va så att igår när jag satte mig på bussen till Blekinge(där jag skulle spendera en kväll, som blev riktigt lyckad, btw), kollade jag ut genom fönstret och fick se tre pensionärer stå i en ring runt en dvärg. Dom såg riktigt ondskefulla ut där dom stod med sina rullator... Ha, vafan heter rullator i plural? Rullatorer? Låter skitkonstigt ju... Men aa, hur som helst så stod dom där och kollade ner på den stackars dvärgen som såg väldigt besvärad ut. Men nej, hörde inte va dom sa, dvärgen såg bara så himla ledsen ut... Tänk! Att människor är fan onda, och till och med pensionärer har sina dåliga stunder!

och nu ska jag hoppa iväg till körskolan för ännu en mördande lektion... Haha, kul att dom ringde mig vid 8 idag och undrade vart jag va... Igårkväll sa jag att "Nä, men det är lugnt om vi åker halv 9, ska va där tidigast halv 10", aa, jo men tjena! Så nu ska jag köra halv 4 istället, heh, och sen! Äntligen hem och vila upp mig lite!

/OMC. G'natt


RSS 2.0