Fredag 4/9 -09 ---> Första veckan. Done.

"Hörde vi en isbjörn applådera?"
"Nej. Det gjorde ni nog inte."


Jaha, så då var skolårets första vecka. Slut. Avklarad. Done.
Trevligttrevligt. Då har vi bara X antal veckor kvar till nästa lov.
Ännu trevligare. och vad kan man säga om kurserna? Roligt med rörlig bild. Bra lärare.
Historia, verkar bli helt okej. Knasig lärare. Kul. Det gillar vi! Natur. Kommer förmodligen inte bli lika roligt, aldrig kul med dessa överambitiösa lärare. Samma sak med svenskan och Irén-eh, överambitiös och preteniös. Till sist, engelska C kommer förmodligen bli det bästa(och rörlig bild då) - Love it! Liiite knaslärare bara, och inte på det bra sättet då. Men helt okej. Yeah! Schemat är dessutom helt underbart!
Jaha. Nähä. "Det blir nog bra med det ska du se"

Dagens Irén-eh:

- Ni kommer ihåg från förra året att vi läste. Lite. Konstiga. Speciella. Annorlunda. och. Märkvärdiga. Texter. Artiklar. och. Notiser.

Fy. Fan. xD
Men man måste ha hört henne prata för att förstå hur jävla roligt det här är egentligen. Mellan varje ord tar hon en paus på typ 5 sekunder(känns det som) och det går så jävla långsamt! Plus att hon andas in, lika högt som om hon hade snarkat typ.. Okej. Det går inte så bra att förklara men det är sjuuukt kul om man hör det. Jag skrattar alltid högt så fort hon öppnar munnen. Svårt att sitta och vara seriös en hel lektion i alla fall xD

Nehenej. Nu ska jag minsann se om det finns några. Roliga. Trevliga. Snälla. och. Härliga. Människor. och. Folk. Där ute som vill umgås med mig ikväll (Y)

och imorgon åker vi till Ljungby, sen middag och avsluta med fést på kvällen! Najs!

/L. Bara för att.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0